You are currently viewing <span>DIVERTIDA CONVERSA</span> Jorge Javier Vázquez es confessa a TV3: "No vull perdre el desig sexual"
Jorge Javier Vázquez al 'Tot es mou' (TV3)

DIVERTIDA CONVERSA Jorge Javier Vázquez es confessa a TV3: "No vull perdre el desig sexual"

El presentador de Tele 5 també va defensar acabar amb la presència a la televisió dels partits 'antidemocràtics'

Jorge Javier Vázquez va competir contra ell mateix. Aquest dimarts, el presentador estrella de Tele 5, va ser al programa 'Tot es mou' de TV3 per presentar la seva obra de teatre 'Desmontando a Séneca' que es farà a Barcelona a finals de juliol. El seu programa 'Sálvame', que és el programa líder de la tarda a Catalunya, s'emet a la mateixa hora, però el de Badalona estava de promoció a Catalunya i Paz Padilla va presentar l'espai.

Helena García Melero i Vázquez mantenen una bona relació de fa anys i el presentador acostuma a visitar els programes de TV3 que condueix Melero. Des de la seva etapa a 'Els matins', 'Divendres' i ara al 'Tot es mou'. En una visita l'any 2015, Vázquez que acostuma a parlar sense complexes, va posar en un compromís a la de TV3.

Uns mesos abans, el de Tele 5, també havia estat al sofà de Melero a 'Els matins' i va tornar a posar en pràctica el seu sentit de l'humor comparant a la presentadora amb 'Espinete'. "M'agrada tocar-te perquè es com veure a "Espinete", va dir Vázquez.

Passen els anys i la sintonia entre els presentadors estrella de TV3 i Tele 5 es manté. El juny del 2018, Jorge Javier va anar al 'Tot es mou' i Melero va convidar a la seva mare, Rosa Maria Melero, que es va declarar fan absoluta del de Tele 5. "L'estimo", va dir la Rosa Maria, en una trobada als camerinos del programa que es va emetre en directe.

Aquest dimarts 6 de juliol, Jorge va tornar a TV3 i va parlar d'un dels temes que més el diverteixen: el sexe. Vázquez va revelar que la seva única por a la vida és perdre el desig sexual. "I tant! És molt important, però això ho portes bé" va dir Melero al de Badalona entre somriures i un "Ai que ens tornem a liar".

Un dels temes que tampoc van passar per alt durant la conversa, van ser la repercussió de la docusèrie sobre Rocío Carrasco i les agressions homòfobes que s'han produït a Espanya els darrers dies. "No ens hem de sorprendre amb el que està passant (…) s'ha de fer autocrítica i pensar si hem de seguir donant tanta veu a gent que després té idees antidemocràtiques. No es pot ser tolerant amb els anti-tolerants. Això no és llibertat d'expressió!", va dir Vázquez.

Deixa un comentari