ELS RESULTATS El debat final de 'Supervivientes' revela el percentatge del televot a Olga Moreno

Olga Moreno i Jordi González al debat de 'Supervivientes 2021' (Tele 5)

Els finalistes Melyssa i Gianmarco van reiterar que molts dels seus seguidors no els van poder votar

Debat final a 'Supervivientes 2021'. Aquest dilluns 26 de juliol, els concursants van tornar a plató, aquest cop sí, tots arreglats i maquillats per analitzar totes les polèmiques pendents arran del seu pas per Hondures. Olga Moreno, guanyadora de l'edició, va tornar a ser el centre de les crítiques. La sevillana va haver de donar explicacions per la conversa que va tenir amb Gianmarco sobre Lara Sajén o per la crítica que havia llançat cap a Melyssa a l'inci del concurs i que sempre havia negat. També es va resoldre una de les incògnites que havien quedat pendents: els percentatges del televot dels finalistes.

"No m'enrecordo"

Una de les respostes més utilitzades per Olga Moreno va ser la de "Et juro que no me'n recordo". La guanyadora va insistir que la conversa que va tenir amb Gianmarco, quan pensava que les càmeres no els gravaven i va revelar que "prefereixo tenir a Lara d'amiga que d'enemiga", no la recordava. "Sento no haver-la defensat quan Gianmarco la va posar a parir. Et demano perdó si la frase t'ha fet mal", va dir a Lara que va reiterar la seva amistat: "El que jo he viscut amb tu dins ha estat molt fort, i no puc unir l'Olga que m'estan explicant a fora amb l'Olga que he viscut. I em quedo amb aquesta última", va dir Sajén. Alexia Rivas va posar en dubte l'amnèsia de la sevillana.

Els percentatges del televot

El programa va voler sortir al pas de les crítiques d'alguns finalistes com la mare de Melyssa, per les fallades en el televot, en el qual molts usuaris no van poder votar perquè el sistema els donava error. Jordi González va donar a conèixer els percentatges que van obtenir els finalistes en el seu últim duel amb Olga Moreno i va reiterar que "Els vots es van presentar davant de notari". Els percentatges del vot de l'audiència no van donar lloc a dubtes, Olga va arrasar:

Olga i Tom: (75,23%) i (24,77%)

Olga i Lola: (75,8%) i (24,2%)

Olga i Melyssa: (67,48%) i (32,52%)

Olga i Gianmarco: (61,17%) i (38,83%)

Una de les concursants i defensora d'Olga Moreno, Marta López va explicar que la contundència dels resultats es devia al debat que hi ha a Espanya, entre els que fan costat a Rocío Carrasco i els que ho fan per l'entorn d'Antonio David i que per això havia guanyat la sevillana. Un argument que va deixar amb cara de pomes agres als finalistes. Lola va respondre amb contundència: "Després de 107 dies de supervivència, la guerra entre Rocío Carrasco i Olga no ens hauria d'afectar".

Melyssa va voler reincidir en el missatge de la seva mare quan va afirmar que el televot no havia funcionat: "La meva mare va intentar enviar missatges i no va poder". Un al·legat al que es va afegir l'italià Gianmarco: "No poso en dubte el programa però m'ha dolgut que un munt de seguidors meus no han pogut votar". El presentador va reiterar que tot es devia a una saturació habitual quan hi ha molts participants: "Quan hi ha saturació de trucades, es bloqueja el televot per a tothom. No a uns sí i a uns altres no", va dir González.

ETIQUETES:

Deixa un comentari