LLUM A LA FOSCOR? El crim de la Guàrdia Urbana serà una sèrie de televisió

Rosa Peral i Pedro Rodríguez

La productora Diagonal TV prepara una docusèrie basada en el llibre 'Solo tú me tendrás' de Toni Muñoz, una investigació exhaustiva sobre el truculent crim

La productora Diagonal TV ha anunciat que està preparant "una sèrie de true crime" sobre l'anomenat crim de la Guàrdia Urbana basat en el llibre 'Sólo tú me tendrás' del periodista de La Vanguardia, Toni Muñoz. El projecte es troba en fase de desenvolupament i suposa un pas més en l'aposta de la productora per abordar nous formats audiovisuals.

El 'crim de la Guàrdia Urbana', és com es coneix a l'assassinat de Pedro Rodríguez, un agent de la Guàrdia Urbana de Barcelona que va aparèixer calcinat en el maleter d'un cotxe, al costat del pantà de Foix. Un crim pel qual van ser condemnats la seva parella en aquell moment, Rosa Peral, i l'amant d'aquesta, Albert López, que actualment compleixen 25 i 20 anys de presó respectivament. La recerca dels fets va destapar una història de mentides, encobriments, gelosia, relacions passionals i episodis de violència policial dins del cos, que va consternar a l'opinió pública.

Toni Muñoz, periodista de successos de La Vanguardia, va iniciar una exhaustiva recerca que va donar lloc al llibre 'Sólo tu me tendrás'. Diagonal TV ('La Catedral del Mar'), ha adquirit els drets del llibre per a produir la sèrie de 'true crime'. La producció comptarà comptarà amb la participació del periodista.

ETIQUETES:

Deixa un comentari