EL 14 DE JUNY Telecinco recupera 'Sálvame Tomate' després del fracàs de 'El precio Justo'

'Sálvame Tomate' (Telecinco)

Serà a partir del dilluns 14 de juny coincidint amb el partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa de futbol

Per Marc Larroya

L'"A jugar!" de Carlos Sobera als vespres de Telecinco té els dies comptats. 'El Precio Justo', que va ser la gran aposta de la cadena per fer front a l'imparable 'Pasapalabra', no ha tingut l'èxit esperat. El concurs ha empitjorat considerablement els resultats del 'Tomate' i s'ha vist àmpliament superat pel concurs d'Antena 3 que ronda quotes a l'entorn del 20-25%. Sobera en canvi, s'ha quedat a l'entorn del 10%. Una evolució clarament descendent, en una franja que amb 'Sálvame Tomate', arribava a xifres del 15-16% i batallava per la segona posició amb l"Està Passant' de Toni Soler.

Mediaset ja va anunciar fa pocs dies que a partir del dilluns 4 de juny havia decidit traslladar 'El Precio Justo' a la seva segona cadena, Cuatro. Segons va explicar el grup "per ajustos de programació amb motiu de l'Eurocopa 2020", que arrenca el divendres 11 de juny. Els partits es disputaran a les 21h, i per tant, la franja de 20h a 21h, quedava pendent de resoldre. El dilluns 14 serà el primer debut de la selecció espanyola que jugarà contra Suïssa el seu primer partit i per tant, un bon reclam per a retenir l'audiència.

Fa uns dies, algunes fonts com el periodista Rocco Steinhäusser, ja van apuntar a la més que provable tornada de l'espai de 'La Fábrica de la Tele'. Una informació que ha pogut confirmar 'El Món de la Tele'. Així doncs, Telecinco recupera 'Sálvame Tomate' a partir de dilluns 14 de juny. El dubte serà veure com s'ho farà l'espai per omplir de contingut les 5 hores diàries un cop acabi 'la docusèrie de Rocío Carrasco, que aquest dimecres 2 de juny emet l'entrevista final i sense 'Supervivientes'.

Caldrà veure quin futur li espera a Sobera a Cuatro. Mediaset va anunciar que "reprendrà les gravacions del concurs més endavant" i per tant, queda en l'aire si continuarà la temporada que ve. Com donarà pas 'Sálvame' als narradors de l'Eurocopa?

ETIQUETES:

Deixa un comentari