Telecinco anuncia el retorn de 'GH VIP'

Logotip de 'GH VIP 8'

El reality en la seva versió de famosos torna amb la mateixa "essència" però amb novetats a la casa i en la dinàmica

Era una de les notícies més esperades per a molts seguidors del reality més famós arreu del món. Mediaset ha fet públic aquest dimarts que ja ha començat la producció de la nova edició de 'Gran Hermano VIP'. Sota el lema 'La casa viva', 'GH VIP 8' "mantindrà l'essència del format, però sorprendrà tant els espectadors com als seus pròxims protagonistes amb la incorporació de novetats en la seva dinàmica i a la casa on es desenvoluparà el concurs".

El format va desaparèixer de la graella a causa del pressumpte cas d'abús sexual a Carlota Prado, concursant de 'GH Revolution' el 2018. La cadena va mantenir 'GH VIP 7', al desembre de 2019, però Telecinco es va veure obligada a paralitzar noves edicions, degut a la fugida dels anunciants. Ara, Telecinco espera poder tornar a recuperar l'èxit i l'acceptació del públic. Serà la 29a edició del format 'Big Brother' a Espanya, després de 18 temporades amb anònims i deu amb famosos en diferents versions, 'GH: El reencuentro' i 'GH Duo'.

ETIQUETES:

Deixa un comentari