CANVIS A L'ENS PÚBLIC RTVE s'encomana a la responsable d'Eurovisió, Ana María Bordas per a rellançar l'entreteniment

Ana María Bordas (RTVE)

La fins ara era la Cap de la delegació espanyola del Festival Europeu i responsable de projectes internacionals de TVE assumeix el nou càrrec

Els canvis s'intensifiquen a RTVE. Amb l'arribada de José Manuel Pérez Tornero com a nou president de RTVE, es comencen a fer visibles les reestructuracions al nivell més alt de l'organigrama de la Corporació. Aquest dimecres, la cadena pública espanyola ha nomenat a la periodista Ana María Bordas com a nova directora d'Entreteniment i Divulgació de RTVE, àrea dependent de la direcció de Continguts Generals que lidera Amalia Martínez de Velasco.

Bordas, fins ara responsable de Projectes Internacionals de TVE i Cap de Delegació espanyola en el Festival d'Eurovisió, és vicepresidenta electa del Comitè de TV de la Unió Europea de Radiotelevisió, organisme en el qual recentment ha estat reelegida per a un tercer mandat. Ha desenvolupat íntegrament la seva carrera professional a RTVE, tant a RNE com a TVE. Va ingressar a RTVE l'any 1984 com a periodista, especialitzant-se en temes polítics i socials i va ser corresponsal de Ràdio Nacional d'Espanya a Washington (EUA).

Al llarg de la seva carrera ha ocupat diferents càrrecs directius, com a directora de Programació de TVE, directora de la 2, directora d'RTVE a Catalunya; directora de Comunicació de TVE a Catalunya; directora de Ràdio Nacional d'Espanya a Catalunya (va ser la primera dona a ocupar aquest lloc) i directora d'Informatius d'RNE a Catalunya. Anteriorment, va ser redactora i editora d'informatius en RNE a Catalunya.

La nova cap d'entreteniment substituirà a Toñi Prieto, L'actual directora d'entreteniment de la pública mantindrà el seu càrrec, però Bordas en serà la seva superior.

ETIQUETES:

Deixa un comentari