Rocío Flores perd els papers en defensa d'Olga Moreno

Rocío Flores a 'Supervivientes'

La filla de Rocío Carrasco i el Maestro Joao van protagonitzar un dur enfrontament que va acabar amb una dura càrrega contra el presentador i els responsables del públic

Les conseqüències del documental de Rocío Carrasco continuen sobrevolant la participació d'Olga Moreno a Hondures. Aquest dimarts, Cuatro va emetre una nova gala de 'Superviventes: Tierra de Nadie' amb Carlos Sobera de presentador i amb Rocío Flores i el Maestro Joao, entre els col·laboradors. Els dos van protagonitzar un dels moments més explosius de l'actual edició arran de les crítiques de Joao a Olga Moreno.

Tot va començar a partir de l'emissió d'un vídeo en el què Olga parlava amb Gianmarco Onestini sobre alguns dels seus companys. "Només confio en tu o en Melyssa", va dir l'italià, un argument que va compartir la dona d'Antonio David, i que va deixar sorpresos als espectadors per la seva bona relació amb Lara Sajén. Però Olga va anar més enllà i va dir que a Sajén "prefereixo tenir-la d'amiga que d'enemiga", una afirmació que va generar crítiques en contra seva a plató. "No entenc el canvi de Melyssa amb Tom", va dir Olga a Gianmarco, que va assentir: "Això jo tampoc". "De nominar-lo cada dijous…. no sé què li hauria dit la seva mare", van comentar els dos allunyats de les càmeres.

"Ara hem tingut una imatge molt recent d'Olga criticant amb Gianmarco", va dir Joao, sobre el primer vídeo, una resposta que no va va agradar a Flores: "Olga no ha criticat a ningú". "Home, la punyalada a Lara, quan l'està fent passar per amiga seva", va apuntar el col·laborador. Flores va començar a escalfar-se: "Tu has estàs veient 'Supervivientes' o què collons estàs veient?". La filla de Carrasco també va assegurar que estava "una mica cansada". "De què estàs cansada, filla meva, de portar aquesta estrella que pesa tant?", va respondre amb contundència Joao.

"A mi no em faltis al respecte, perquè jo no te l'he faltat en cap moment", va respondre Flores, visiblement enfadada, però sense gaire entusiasme del públic del plató. "Ara no hi ha aplaudiments no, regidor? De puta mare", va criticar Flores en veure que ella no rebia aplaudiments. "Regidor, posi aplaudiments per a ella, per déu", va replicar Joao, moment en el que es va poder sentir a una "noia" aplaudint i que va despertar somriures a plató. "No permetré que em vacil·lis", va advertir Rocío Flores.

"Em sembla molt injust que s'estigui jutjant a una concursant que ho està fent de puta mare, que s'està deixant la pell, per això de fora. Em sembla vergonyós", va carregar Flores, indignada amb la possibilitat que alguns concursants, després de la visita de familiars, estarien canviant la seva estratègia per a eliminar a Olga. El motiu seria tot el que s'ha dit d'ella a la docusèrie de Rocío Carrasco. "I tu, el primer", va llançar Flores contra Joao.

El presentador es defensa

La tensió que es podia sentir a plató, va obligar a Carlos Sobera, presentador del debat dels dimarts a intervenir. "A part del Maestro Joao, exactament qui està participant de l'"acoso y derribo" en contra d'Olga?", va preguntar el presentador. "Et sembla poc Belén Rodríguez?", va respondre amb cara de pocs amics Rocío Flores. "Però no estem aquí amb Belén Rodríguez", va dir-li Sobera. "No estic parlant del dimarts, sinó del programa en general", va dir Flores. "El que hem d'entendre també és que, en un programa com aquest, precisament el que s'espera de tots és opinió. A vegades és agradable, unes altres no. A vegades és encertada i altres, no. Però tothom ha d'opinar", va apuntar Sobera, mirant de retornar la serenitat i el respecte.

ETIQUETES:

Deixa un comentari