Paz Padilla carrega contra Mediaset: "Em van dir que no estava al 100%"

Paz Padilla a "Mi casa es la tuya" (Tele 5)

La presentadora critica el seu acomiadament de 'Got Talent' per haver estat al costat del seu marit, malalt de càncer

L'actriu i presentadora Paz Padilla ha estat al programa de Bertín Osborne 'Mi Casa es la Tuya' de Tele 5 per a fer un repàs de la seva vida personal i professional, marcada per la mort del seu marit, Antonio Vidal. En una conversa a la platja de Zahara de los Atunes, la presentadora va relatar com va ser la seva història d'amor i les conseqüències d'estar al costat del seu marit durant la seva malaltia.

Va ser al juliol de 2020 quan Antonio, marit de Paz Padilla, va morir a causa d'un tumor cerebral. L'actriu va explicar com una estranya maniobra del seu marit mentre conduïa el seu cotxe, van fer saltar les alarmes. El seu marit es va començar a trobar malament, desorientat i va baixar amb el cotxe en marxa. Paz va veure que alguna cosa no anava bé i va decidir anar a l'hospital. Allà, li van donar la notícia: al seu marit li quedava poc temps de vida a causa d'un tumor cerebral.

"En algun moment li vas dir que s'estava morint?", li va preguntar Bertín Osborne a Padilla. La presentadora que va voler ser sincera, va reconèixer que "no vaig tenir collons", tot i que "ell m'ho preguntava, i em deia "jo m'estic morint, això no va bé".

Li va passar factura a la televisió

La dura batalla contra el càncer va tenir conseqüències laborals per a Paz. Tele 5 va decidir substituir-la a 'Got Talent', de manera abrupta. L'humorista i presentadora va voler parlar clar i no va tenir miraments per carregar contra aquesta decisió: "Dejé de trabajar y si que me pasó factura. Me lo han dicho. Ha sido algo que me ha echo mucho daño. Me llegaron a decir que yo no estuve al 100% y yo dije: No estuve al 100% para ustedes pero estuve al 100% para mi marido, que era el que me necesitaba".

Padilla va revelar el dolor que va sentir en perdre la feina a 'Got Talent': "Me hizo un montón de daño, porqué yo era humorista y durante un año oculté que mi marido estaba malo, que lo dejaba dándole quimio y radioterapia y me iba a trabajar, a ser graciosa y nadie lo notó. Y claro, me dijeron: "Tu tranquila que vas a seguir trabajando" y lo pensé y no me importa porqué si hoy tuviera que hacerlo, lo volvería a hacer", va dir Padilla emocionada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari