PREMI MILIONARI 'Pasapalabra' farà un especial la nit de dijous amb la possible victòria de Pablo Díaz

Pablo Díaz a 'Pasapalabra' (Antena 3)

Antena 3 emetrà el concurs a les 22h i després farà 'El Hormiguero' amb el concursant com a convidat especial

Antena 3 prepara una nit especial amb una doble emissió del seu exitós concurs 'Pasapalabra'. La cadena ja fa dies que emet una promo amb el seu concursant Pablo Díaz, a una paraula d'endur-se el pot total. Les especulacions van començar a saltar quan el programa de Pablo Motos, 'El Hormiguero' va anunciar que el convidat d'aquest dijous seria sorpresa. Les xarxes socials van relacionar les dues notícies i finalment s'ha confirmat: Antena 3 emetrà una doble entrega de 'Pasapalabra' aquest dijous 1 de juliol. A les 20h, al seu horari habitual i a les 22h, al lloc de 'El Hormiguero', que s'emetrà quan acabi el concurs, al voltant de les 23.10h amb Pablo Díaz com a convidat.

Així, la cadena d'Atresmedia emetrà la possible victòria de Pablo Díaz amb el pot final en horari de màxima audiència i desplaçarà a Motos. L'entrevista a Pablo Díaz a 'El Hormiguero', haurà de competir amb una nova entrega de 'Supervivientes' que torna a la nit dels dijous amb Jorge Javier Vázquez. Però Antena 3, ha afegit un nou moviment d'última hora a la graella de dijous: a las 21:45h emetrà un avançament de 15 minuts de la seva nova sèrie turca 'Tierra amarga', amb la intenció de promocionar la seva ficció abans de l'estrena.

No serà la primera vegada

Antena 3 és la reina dels concursos i sap que quan un concursant s'emporta el pot, l'audiència es dispara. Per això, la cadena ja va utilitzar la formula amb un altre dels seus formats com és 'Boom!' i els famosos "Lobos" que després de 26 mesos i 505 programes,van guanyar 4.130.000 d'euros del pot del programa. 592.000 seguidors i una quota del 26,5% van seguir el rècord del programa.

ETIQUETES:

Deixa un comentari