MÉS MADURA Netflix estrenarà la segona temporada de 'Valeria' el 13 d'agost

Les protagonistes de 'Valeria' (Netflix)

Els nous capítols seran una evolució de la sèrie en tots els aspectes: guió, fotografia, art i vestuari

Netflix ha confirmat aquest dimarts que la segona temporada de 'Valeria' s'estrenarà el pròxim 13 d'agost. Després d'haver finalitzat l'estiu, Valeria, interpretada per Diana Gómez ('La casa de papel'), i les seves tres empoderades amigues: Lola, (Silma López), Carmen (Paula Malia) i Nerea (Teresa Riott), hauran de travessar moments crucials en les seves vides, però ho faran com sempre: juntes. Maxi Iglesias torna amb el personatge del Víctor, el punt feble de Valeria, i Ibrahim Al Shami interpreta de nou al marit de la protagonista.

Durant aquesta segona temporada, Valeria haurà d'enfrontar-se a una decisió que podria marcar el seu futur com a escriptora: amagar-se darrere d'un pseudònim i viure finalment de la seva professió o renunciar a la publicació de la seva novel·la i continuar esprement l'inesgotable món dels contractes porqueria. Tot això mentre la seva vida sentimental continua trontollant. Afortunadament, encara que els fonaments de la seva vida continuen inestables, Valeria segueix amb el suport de tres pilars fonamentals: les seves increïbles amigues Lola, Carmen i Nerea; que també passaran per diferents situacions que canviaran les seves vides per sempre.

Elísabet Benavent, autora de Valeria i productora executiva en aquesta segona temporada, afirma: "Són molt més que quatre noies. Valeria, Lola, Carmen i Nerea, donen veu a les preocupacions, les il·lusions, les pors i la passió no sols d'una generació. Són universals. En elles podem trobar-nos a nosaltres i al món que ens envolta. Ens fan riure, ens emocionen, ens proposen la banda sonora del que està per venir. A més, aquesta segona temporada ens dóna l'oportunitat de passejar per un Madrid que, a més de teló de fons, és protagonista, engalanat de llums i posant les seves llambordes com el camí a seguir per a un milió d'històries. Torna Valeria… més Valeria que mai."

Marina Pérez, guionista i productora executiva al costat de César Benítez, diu: "Valeria és una comèdia romàntica en la qual es narra l'amor més pur i sincer que pot existir: el de quatre amigues. Elles es fan créixer, madurar, es donen canya. I el més important, no es jutgen. La ficció ha d'entretenir, però també és una oportunitat estupenda de traslladar missatges que ens facin créixer com a societat. La diversitat, no definir-se sobre la base del que uns altres pensin de tu, sortir de relacions tòxiques o la càrrega invisible són alguns dels temes que s'aborden aquesta segona temporada."

Inma Torrente, directora de la sèrie, afegeix: "Encara que hem hagut de rodar en pandèmia, no hem reduït exteriors, així que continuarem gaudint d'un Madrid molt ric i 'cool', des dels bars de tapes fins als llocs més sofisticats. Aquesta temporada deixem enrere l'estiu, i ens centrem en la tardor madrilenya, jugant amb una altra gamma cromàtica, ampliant el nostre univers i mostrant la ciutat fresca, diversa i plural que és Madrid. Veurem que Valeria i les seves amigues van adquirint més maduresa, prenent decisions cada vegada més importants i, a vegades, difícils; creixent i sempre ajudant-se. A més, en els nous capítols podrem veure una evolució en la sèrie i un creixement en tots els aspectes: guió, fotografia, art i vestuari fan un pas endavant."

ETIQUETES:

Deixa un comentari