Lydia Lozano, Carlos Sobera i Cristina Cifuentes, primers famosos confirmats de "Los miedos de…"

Lozano, Sobera i Cifuentes (Mediaset)

Telecinco anuncia els primers 10 participants del seu nou docu-reality en què miraran de superar les seves pors

Fabiola Martínez, Carlos Sobera, Cristina Cifuentes, Lydia Lozano, Antonio Canales, Boris Izaguirre, Loles León, Chelo García Cortés, Cristina Tárrega i La Terremoto de Alcorcón formaran part dels famosos que s'enfrontaran a les seves pors. Serà al docu-reality "Los miedos de…", que es troba immers en l'enregistrament dels primers episodis, on miraran de superar-les.

Els famosos, han desenvolupat les seves carreres en diferents àmbits professionals -la moda, la televisió, el periodisme, la política, la música o la interpretació-, però a tots ells els uneix un tret en comú: una por que els limita en major o menor mesura el seu dia a dia i a la que amb valentia, volen enfrontar-se per superar-ho.

L'expresidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes; la model i exparella de Bertín Osborne, Fabiola Martínez; el presentador Carlos Sobera; les periodistes Lydia Lozano, Chelo García Cortés i Cristina Tárrega; el ballador Antonio Canales; l'actriu Loles León; el col·laborador, escriptor i guionista Boris Izaguirre; i la cantant La Terremoto de Alcorcón, formaran part dels personatges coneguts disposats a sotmetre's a diferents experiències supervisades per un grup d'experts per tractar de vèncer a algun dels seus majors temors.

Cada lliurament de "Los miedos de…" estarà protagonitzada per diversos personatges coneguts, que comptaran amb el suport emocional d'una persona de la seva confiança per a dur a terme una travessia emocional carregada de sentiments, tensió, aventura i també diversió.

ETIQUETES:

Deixa un comentari