El motiu ocult d'Esperanza Aguirre per participar a 'Mask Singer'

Esperanza Aguirre a Antena 3 i Díaz Ayuso a Tele 5

"Esperanza Aguirre ha elaborat un pla per reciclar la seva imatge i gaudir d'una popularitat i simpatia que ara té la seva successora a la Puerta del Sol, Isabel Díaz Ayuso"

Per Nando Escribano

Una setmana més (i ja en són tres) ens quedem al·lucinats amb el càsting d'aquest any de 'Mask Singer'. Qui ens anava a dir que veuríem algun dia a Esperanza Aguirre disfressada de papallona cantant per Kate Ryan en francès. Quan l'expresidenta es va aixecar la màscara, la va tirar literalment al terra i es va girar amb cara de pocs amics. Li va faltar cridar "estic fins als ovaris i vull anar-me'n a casa". Estava emprenyada perquè la disfressa pesava molt i perquè estava sortint a la televisió suada i sense pentinar. Li obsessionava tant el seu cabell que va cridar "la meva perruquera segur que està molt empipada". Molts van poder pensar que tot això llavors ho feia pels calers però precisament ella no ha anat a aquest concurs a guanyar diners.

Esperanza Aguirre no és pobra. Esperanza Aguirre és llesta. Fa poc més d'una setmana va entrar en directe a La Sexta per contestar les preguntes de la Mamen Mendizábal i només van caldre 30 segons perquè hi hagués merder. La presentadora va haver de demanar-li fins i tot a l'expolítica que la deixés preguntar. "No em cridi si pot ser", li va arribar a dir des del plató. Espe té fama de maligna i se li nota a la cara quan algú no li cau bé. A aquesta imatge que té cal sumar-li una llarga llista de polèmiques: la vinculació amb el Cas Púnica, la seva fugida de la policia en cotxe quan estaven a punt de multar-la, els negocis urbanístics dels seus familiars, el que va publicar el diari Público sobre una suposada irregularitat en el finançament de la seva campanya de 2003 i 2004, els casos d'espionatge, les acusacions de manipulació a Telemadrid, l'escandalós camp de golf que va idear… Vaja, que costa pensar en coses boniques quan algú l'anomena.

Farta de ser recordada per tot això i després de les seves contínues baralles televisives ha decidit que (com dirien Marta Torné i Carlota Corredera) ha arribat el moment del "seu gran canvi". A mitjan maig es va anunciar que formaria part de 'Celebrity Bake Off', un concurs de rebosteria que s'emetrà pròximament a la plataforma d'Amazon Prime i en el qual compartirà plató i cuina amb les cantants Chenoa i Soraya o l'actriu Esty Quesada (més coneguda com "Soy una Pringada").

El seu fitxatge com a pastissera va ser una autèntica sorpresa (no em vull imaginar els crits que fotrà si es taca de nata el cabell) però el que no esperàvem era veure-la abans cantant a 'Mask Singer'. Segurament, com els haurà passat a altres famosos com a la coneguda Isabel Preysler, després de comprovar durant la primera temporada que el programa era blanc i que no posava als seus famosos contra les cordes, es va animar a participar-hi. És un concurs en el qual no hi ha cap mena de risc: graves en un estudi, et modifiquen la veu perquè sembli que cantis millor, et disfresses, mous l'esquelet fent playback i quan et treus la màscara et fas viral i tothom ho flipa. Només es pot guanyar, és impossible quedar malament.

Crec ferventment que Esperanza Aguirre ha elaborat un pla per reciclar la seva imatge, per sortir al carrer i que la gent no li recordi les seves polèmiques sinó les seves grans aparicions televisives, per que li diguin que és una dona graciosa i per gaudir d'una popularitat i simpatia que ara gaudeix precisament la seva successora a la Puerta del Sol, Isabel Díaz Ayuso.

Espe no vol diners, només vol ser estimada. Ah! I suposo que també tenir una pinta a mà per a la propera vegada.

ETIQUETES:

Deixa un comentari