Comença a Mallorca el rodatge de "Mòpies", la primera sèrie conjunta d'IB3, À Punt i TV3

'Making-of' de 'Mòpies'

La catalana Valèria Sorolla i la mallorquina Alba Brunet encapçalen el repartiment que estarà format per actors i actrius balears, catalans i valencians

Aquesta setmana ha començat el rodatge de la nova sèrie de ficció "Mòpies", una nova aposta d'IB3, À Punt i TV3 que constarà de 4 episodis de 55 minuts. El repartiment l'encapçala la catalana Valèria Sorolla, juntament amb la mallorquina Alba Brunet, que estaran acompanyades per actors i actrius balears, catalans i valencians.

La sèrie de ficció ha estat creada i serà dirigida per Lluís Prieto amb la productora mallorquina Espaitemps ("Treufoc", "Mai neva a Ciutat", "Desconeguts") i amb la participació de la productora valenciana Barret. Sofía Martell, Pep Molina i Desirée de Fez formen l'equip de guionistes d'aquesta producció.

AIXÍ ÉS 'MÒPIES'

"Mòpies" és una sèrie de gènere fantàstic ambientada al santuari de Lluc, a la Serra de Tramuntana de Mallorca, i narra la història de la Bel, una adolescent que assisteix amb el seu germà Pere a un campament d'estiu on experimenta un succés traumàtic. Davant d'aquest inexplicable fenomen, la Bel, juntament amb la incondicional ajuda de la Judith, una jove monitora, i la col·laboració del Gori i la Hilda, dos infants del campament d'estiu, partirà a la recerca de les claus per resoldre el misteri.

La sèrie estarà enllestida a finals d'any i encara no té data d'estrena. Les tres cadenes públiques ja han col·laborat en els darrers anys en la coproducció de telefilms com "La mort de Guillem" i "Frederica Montseny"), entre altres.

ETIQUETES:

Deixa un comentari