NOVES SÈRIES I RESTAURANTS Totes les novetats de la programació d'estiu a TV3

El cuiner Marc Ribas a la nova temporada de 'Joc de Cartes'

Els plats forts de la cadena pública són l'estrena de la sèrie 'Buga Buga' i la nova temporada de 'Joc de cartes'

Des del 19 de juliol, TV3 està de vacances. És una de les poques televisions públiques i privades que durant els mesos d'estiu pràcticament no emet programes en directe, ni en fa versions d'estiu. Enrere queden les èpoques de 'Les 1.000 i una' amb Jordi González, o 'Els matins d'estiu', on el magazine matinal de Josep Cuní, seguia en antena amb Ariadna Oltra i Espartac Peran. Fins i tot l'any 2008, la cadena va apostar pel programa de tarda, 'Vacances Pagades' amb Sandra Barneda.

Amb el lema "Ho tens a tocar", la cadena pública aposta per les sèries. Les sobretaules tornen a estar ocupades per la sèrie italiana 'El Paradís de les senyores', que l'estiu passat va liderar la seva franja. A partir de les 18h, dues sèries més: les històries del primer hospital de Dinamarca que va acceptar infermers homes a 'Escola d'Infermeria', i el gos policia de 'Hudson i Rex'. Abans del 'TN Vespre', TV3 va situar el 'Bricoheroes' d'en Peyu i en Jair Domínguez, fins que un informe del CAC sobre publicitat encoberta, va fer que la cadena optés per la seva retirada. Al seu lloc reemet el concurs 'Atrapa'm si pots'.

GRAELLA D'ESTIU

MATÍ

6h Notícies 324

13h TV3xUnTub

13.40h Cuines

14h TN Comarques

14.30h TN Migdia

TARDA

15.40h El paradís de les senyores

Ambientada a la meitat dels anys cinquanta a Milà, quan Itàlia ja ha superat la postguerra i s'està obrint a la modernitat, un moment de canvis a la societat i l'economia, i també en els comportaments i les formes de vida dels italians. Als nous capítols de la tercera temporada, han passat uns quants anys des de la mort de Pietro Mori i Vittorio Conti vol tornar a posar en marxa el gran magatzem 'El Paradís de les Senyores'.

18h Escola d'infermeria

Drama mèdic danès que recrea un curiós fet històric: a causa de l'escassetat d'infermeres després de la Segona Guerra Mundial, el govern danès pren la polèmica decisió d'admetre per primera vegada homes a les escoles d'infermeria. L'inici de la sèrie se situa a Dinamarca, l'any 1952, amb l'arribada dels primers alumnes masculins a l'Hospital de Fredenslund, que no tothom accepta de bon grat.

18.45h Hudson i Rex

Sèrie canadenca protagonitzada pel pastor alemany que als anys noranta va interpretar amb èxit la sèrie original austríaca "Rex".

20h Atrapa'm si pots

21h TN Vespre

A LA NIT

Els dilluns, es continua apostant per la ficció amb l'estrena en obert de la sèrie '22 de juliol', sobre els atemptats que va dur a terme l'empresari d'ideologia ultradreta Anders Behring a Noruega, l'any 2011. Són 6 capítols de 45 minuts.

El 9 d'agost, serà el torn d'una altra sèrie: 'Buga Buga'. 6 episodis de 20 minuts en que es mostra les trobades entre personatges que tenen com a nexe comú la bugaderia on van a rentar la roba. Amor, sexe, secrets, assetjament, soledat, ruptures… Al primer capítol, tres amigues han quedat per sopar i celebrar l'aniversari de la Valentina. La celebració les porta a una bugaderia 24 h de Barcelona on les amigues acabaran aquella nit de festa confessant-se uns secrets que canviaran el curs de les seves vides.  

El dimarts 3 d'agost, arribarà el programa 'L'Au pair',  en què un grapat de famosos accepta el repte de convertir-se en cangur d'unes criatures que no ha vist mai a la seva vida. Germans que s'enfaden, crits, jocs, complicitat, conflictes… Personatges famosos com el cantant Miki Nuñez, Nina o el periodista Xavi Coral seran alguns dels participants. A continuació, s'emetrà el programa 'Res és impossible' del Mago Pop.

Dimecres el programa de Gestmusic, 'Canvi de xip', sobre la bretxa digital entre generacions.

Els dijous torna 'Joc de cartes estiu' amb el xef Marc Ribas, per descobrir nous restaurants per Catalunya. Marc Ribas deixarà de banda la tradicional furgoneta del programa per agafar una moto i viatjar des de la Barceloneta, passant per Blanes, Roses, Cadaqués, l'Espluga de Francolí, fins a Montblanc.

Els divendres, segueixen el 'Zona Zàping' i 'La Gran Pel·lícula'.

CAP DE SETMANA

Les pel·lícules de 'Tarda de cine' seguiran ocupant la franja de tarda dels dissabte i diumenges. A la nit, el 'FAQS', deixarà pas a les pel·lícules de James Bond.

Diumenge 1 d'agost a les 22h, torna el 'Revolució 4.0', amb Xantal Llavina amb convidats com Joan Laporta, l'actor Jordi Sànchez o Andreu Buenafuente. A les 23h, tornaran les excursions per Catalunya de Judit Mascó a 'Aire lliure' que s'estrenarà al Montseny. El programa comptarà amb la presència de famosos com Santi Millán, la cantant Beth, Nandu Jubany, Albert Om, entre altres.

ETIQUETES:

Comentaris ( 4 )

 1. Melodia

  I atrapa'm si pots tindrà versió estiuenca?

 2. Pilar Roig

  contenta per tornar a veure El Paradis de les Senyores ,una serie que vam gaudir tota la familia

 3. Anna

  Bons programes.
  Veuré El Paradís de les Senyores. Escola d, Enfermería i Hudon i Rex. També veuré els programes de la nit.

Deixa un comentari