You are currently viewing <span>PROGRAMA ESPECIAL</span> Així ha estat l'homenatge de 'Sálvame' a Mila Ximénez
Jorge Javier Vázquez i Kiko Hernández a 'Sálvame' (Telecinco)

PROGRAMA ESPECIAL Així ha estat l'homenatge de 'Sálvame' a Mila Ximénez

Telecinco ha emès un emotiu programa especial per acomiadar a la seva col·laboradora

"Hoy es el día más triste de la historia de la historia de 'Sálvame'". Aquestes han estat les primeres paraules de Jorge Javier Vázquez a l'inici del programa especial d'aquest dimecres per la mort de Mila Ximénez als 69 anys. El programa, de les tardes de Telecinco, no s'havia d'emetre degut al partit de la selecció espanyola a l'Eurocopa, però la tràgica notícia, ha fet canviar de plans de la cadena. L'espai de 'La Fábrica de la Tele', ha començat a les 16h amb un emotiu vídeo dels millors moments de Mila dels darrers anys.

Jorge Javier Vázquez ha estat el primer en pronunciar unes paraules en record de la seva amiga i companya. "El adiós de Mila supone un cierre de etapa en "Sálvame", ha destacat el presentado serè, però emocionat.

Els companys de Ximénez a 'Sálvame', tampoc s'han volgut perdre l'especial i han anat al plató. Lydia Lozano, Belén Esteban, María Patiño, Gemma López, Rafa Mora, Belén Rodríguez, Jesús Manuel, Alonso Caparrós i un emocionat Kiko Hernández. Tots han destacat les seves vivències amb Ximénez, des de les grans alegries a les disputes més intenses. Precisament Hernández ha estat dels darrers en arribar al programa i s'ha fos en una gran abraçada amb Jorge Javier. El col·laborador ha volgut expressar la seva tristesa: "A mi se me'n ha anat una amiga com poques n'he tingut. Tiraré endavant però em costarà molt".

El programa ha acabat recordant els moments més divertits de Mila a 'Sálvame'. "Sense tu Mila, la vida no serà el mateix, et trobarem molt a faltar. T'estimem!", ha volgut dir Vázquez.

Deixa un comentari