10a gala de 'Supervivientes': Carlos Alba expulsat i marxa enrere d'Omar: "Estic penedit"

Omar Sánchez a 'Supervivientes'

La polèmica filtració dels amulets i el canvi en la mecànica de les nominacions per evitar pactes entre els concursants marquen el darrer programa

Per David Montufo

La desena gala de 'Supervivientes 2021', que va liderar la nit de dimecres amb 292.000 espectadors i un 22,6% de quota de pantalla, va estar protagonitzada per Omar Sánchez, que se'n va anar de la llengua. El nòvio d'Anabel Pantoja, havia dit la nit anterior que les concursants havien explicat les recompenses dels seus amulets, cosa que no podien fer. A més a més, es va viure un moment molt emocionant entre Melyssa i la seva mare, que es va haver de retrobar prèviament amb l'ex de la seva filla.

Omar Sánchez i la polèmica amb els amulets: "Estic penedit"

La nit va estar protagonitzada per un fet que va ocórrer a 'Tierra de Nadie', amb Carlos Sobera, aquest dimarts. Omar Sánchez va delatar a Lara, Olga i Melyssa, afirmant que se n'havien anat de la llengua amb les recompenses que van aconseguir amb els amulets. En conseqüència, el canari va rebre represàlies per part de les seves companyes. "Estic penedit. Se'm van creuar els cables", va confessar Omar en una conversa, l'endemà al matí, que va mantenir de forma amistosa amb Lara Sajén. A més a més, el concursant va arribar a sentir-se molt penedit: "Me'n vull anar. No vull fastiguejar més a ningú…".

Melyssa, Lara i Olga es van mostrar molt dures amb Omar. "Som gossos amb trossos de carn a la boca", va sentenciar Lara Sajén, fent referència a la rivalitat que es respira ja entre els concursants amb la final a la vista. Però qui més dura es va mostrar va ser Olga Moreno, que va assegurar que "en la meva vida vendria a ningú per 200.000 euros", sense voler parlar amb el seu company.

Minuts després, davant les preguntes de Jorge Javier, Omar va confessar que en cap moment havia escoltat a Lara explicant les seves recompenses, però sí per part d'Olga i Melyssa. En conseqüència, Melyssa va confessar que se n'havia anat de la llengua i que aprendria dels errors; i Olga, sense ser gaire clara, va dir que tot i no dir literalment el que havia guanyat, sí que ho va fer entendre als seus companys. Finalment, les recompenses dels amulets es van invalidar, a causa de trencar les normes establertes per l'organització.

Retrobament de Melyssa i la seva mare

La mare de Melyssa abans de veure a la seva filla va haver de veure's amb Olga Moreno i Tom Brusse. La primera per la polèmica que recorre els platós, on es qüestiona que la relació entre ella i Melyssa sigui sana; i el segon per ser l'ex de Melyssa. El retrobament amb Tom Brusse, sense dubte, va ser molt emocionant. Quan Tom va veure a la mare de la seva ex, no s'ho podia creure, i es van abraçar. "A mi no m'agrada fer mal a la gent, i sé que he fet patir molt a Melyssa i la seva família. És molt dur, però sempre els he tingut al meu cor… estimo molt a aquesta família", va dir Tom mentre es trencava d'emoció. Ell i la mare de Melyssa van mostrar molta complexitat, fent-se abraçades en repetides ocasions.

Minuts més tard, Lara Álvarez va fer participar a Melyssa a un joc a la platja, en el que havia d'anar descobrint plats de menjar. A l'últim de tots es trobava la seva mare, que va sortir de la taula per abraçar a la seva filla. Melyssa no s'ho podia creure, donat que la seva mare sempre ha tingut molta por a viatjar. La mare de Melyssa va poder acompanyar a la seva filla a la final de la prova de líder i a la palapa, sent aquestes inseparables en tot moment.

Torna el públic al plató de 'Supervivientes'

Després d'un any i tres mesos sense públic a plató per la pandèmia, les grades es van tornar a omplir de seguidors del programa, seguint les estrictes mesures sanitàries. La notícia va sorprendre i omplir d'eufòria a Lara Álvarez i els concursants, que es trobaven a la platja disposats a iniciar un joc de recompensa. "Ah, però que ha tornat el públic a plató? Ha tornat a plató!", va dir la presentadora a Hondures sorpresa. I va afegir: "Quina alegria! No en teníem ni idea", cridant d'emoció i amb aplaudiments dels concursants, que es van arribar a emocionar.

Melyssa es va mostrar especialment commoguda: "Si hi ha públic vol dir que tot va bé", entre llàgrimes i abraçades dels concursants. Per la seva banda, Lola i Palito també es van tornar boges en escoltar al públic a plató: "De debò? Que bé! I on és la pandèmia? Que fort!", fet que va fer somriure als teleespectadors.

Expulsió Carlos Alba

Carlos Alba va ser apartat del concurs per una lesió a la mà, fet que va comportar que l'organització decidís paralitzar les votacions, tot i que Alba hauria d'abandonar Hondures igualment, fos per baixa mèdica o per haver estat expulsat. Finalment, l'audiència va decidir que fos ell l'expulsat de la nit, evitant així l'expulsió de qualsevol altre concursant.

"Estic amb molta pena, la veritat. Entre que vaig passar les picades de les aranyes… I que ara m'han hagut d'enguixar i tinc dolors…", va dir Carlos després de saber que era l'expulsat. El ja exconcursant va voler dedicar paraules a tots els concursants: "Sou tots fantàstics, no li guardo rancor a ningú". L'ex de 'Masterchef', va voler acomiadar-se amb un poema a Lara Álvarez, tot i que finalment no va poder, ja que pels nervis el van deixar en blanc.

Nominacions

Olga Moreno es va convertir en la líder de la setmana, després de guanyar a Lara Sajén a la prova de la 'Roda salvatge'. La dona d'Antonio David va aguantar gairebé 7 minuts sense caure a l'aigua, fet que la va convertir en immune a les nominacions.

Aquest cop, davant els possibles pactes que podien tenir els concursants, l'organització va decidir que les nominacions serien dobles, nominant cadascú a dues persones, per tal de trencar possibles pactes entre els concursants.

Gianmarco i Tom van ser els concursants que més vots en negatiu van rebre i, per tant, van ser nominats directament. Olga va haver d'escollir un tercer nominat, ja que hi havia empat entre Omar i Lara, moment en el qual va escollir al xicot d'Anabel Pantoja, ja que ella i Lara són molt amigues. Finalment, com a líder, va poder nominar directament a una altra persona, i va voler escollir a Alejandro Albalá, que es va sumar a la llista de nominats.

D'aquesta manera, Gianmarco, Tom, Omar i Alejandro són els nominats d'aquesta setmana, que s'hauran d'enfrontar per no ser el desterrat de la propera gal·la del concurs, la setmana vinent.

ETIQUETES:

Deixa un comentari