THRILLER D'INVESTIGACIÓ TV3 compra la sèrie de Netflix 'Safe'

'Safe' (TV3)

El thriller britànic s'emetrà les nits dels dilluns després de 'Moebius' a TV3

Els dilluns a TV3 continuaran sent truculents. Tot i que la 2a temporada de 'Crims' ja ha finalitzat, la cadena pública aposta ara per dues sèries amb molta foscor. Dilluns, 17 de maig, a les 22h, TV3 estrenarà dos capítols de la sèrie coproduïda amb Veranda TV, 'Moebius', protagonitzada per Aida Oset. A les 23.35h, serà el torn de la sèrie "Safe", un thriller britànic creat pel novel·lista de suspens Harlan Coben. Amb Michael C. Hall com a protagonista, s'endinsa en la investigació dels secrets foscos dels veïns que l'envolten, després de la desaparició de la seva filla adolescent.

La minisèrie britànica, que es va estrenar l'any 2018 a la plataforma Netflix, consta de vuit capítols i TV3 l'ha adquirit juntament amb la televisió vasca EITB. El creador n'és el novel·lista nord-americà de suspens Harlan Coben, també a la direcció de "Safe", juntament amb Julia Ford, Daniel O'Hara i Daniel Nettheim. El guió és de Daniel Brocklehurst i, la música, de Ben Onono.

En el repartiment, destaca l'actor nord-americà Michael C. Hall, conegut per la sèrie "Dexter"; Amanda Abbington ("Sherlock"), Audrey Fleurot, Hannah Arterton i Marc Warren, entre d'altres.

AIXÍ ÉS 'SAFE'

El Tom, un cirurgià que fa un any va perdre la seva dona a causa d'un càncer, puja tot sol dues filles adolescents, la Jenny i la Carrie, en una comunitat privada tancada, on aparentment tothom se sent molt segur. La desaparició de la Jenny i la mort del Chris, el seu nòvio, en una festa d'adolescents, trasbalsen la vida de tot el veïnat.

De sobte, el Tom s'adona que sap ben poques coses de les persones que l'envolten. Mentre la Sophie, inspectora de policia i amant del Tom, dirigeix una investigació plena de sorpreses, el Tom, amb l'ajuda del Pete, el seu millor amic, investiga pel seu compte uns fets que amaguen els secrets més obscurs de tota la comunitat.

Capítol 1

Aprofitant que els seus pares no hi són, la Sia organitza una festa a casa seva que s'acaba de manera sobtada per circumstàncies que es desconeixen. Aquella mateixa nit, el Chris i la Jenny desapareixen. El Tom, pare de la Jenny, comença a buscar la seva filla. Paral·lelament, la Sophie, inspectora de policia, veïna i amant del Tom, inicia una investigació que podria estar relacionada amb un incident que ha passat a l'escola.

ETIQUETES:

Deixa un comentari