You are currently viewing Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Les 5 sèries més prometedores de la setmana

Per Toni de la Torre

Busques sèrie nova? Aquestes són les estrenes més destacades previstes per aquesta setmana:

Charité: Guerra Fría

De què va? Es tracta de la tercera temporada de la sèrie Charité, que segueix la història d'aquest prestigiós hospital i els avenços mèdics i científics que hi van tenir lloc al llarg de la història, explicant la incidència que hi va tenir el context polític i social. En aquests nous episodis, el drama se situa durant l'alçament del mur de Berlín, amb l'hospital quedant ben bé a la frontera entre el Berlín occidental i l'oriental.
Gènere: Drama
On? Filmin
Quan? Dimarts 1 de juny

La historia de Lisey

De què va? La vídua d'un escriptor interpretada per Julianne Moore te problemes per superar la mort del seu marit en aquesta adaptació d'una novel·la d'Stephen King. Al mateix temps que rebutja les temptatives cada cop més agressives d'un personatge perquè li doni els manuscrits inacabats del seu marit, comença a creure que es pot comunicar amb ell a través del món fantàstic on ell buscava la inspiració.
Gènere: Thriller
On? Apple TV+
Quan? Divendres 4 de juny

Sweet Tooth: el niño ciervo

De què va? Després d'una catàstrofe d'abast global, comencen a néixer unes criatures que són meitat humà i meitat animal. Molta gent en desconfia i els té por, i molts els intenten caçar, en aquesta adaptació del còmic homònim de Jeff Lemire. El protagonista és un nen híbrid que fa una amistat inesperada amb un vagabund solitari. Junts viatjaran per trobar respostes a les incògnites de l'origen d'aquesta nova raça.
Gènere: Fantasia
On? Netflix
Quan? Divendres 4 de juny

Dom

De què va? Sèrie brasilera que té com a protagonistes a un policia que dedica tota la seva vida a lluitar contra l'imperi de les drogues i les organitzacions criminals que en treuen profit, i al seu fill, un addicte que s'acaba convertint en un dels criminals més buscats de Río de Janeiro. La serie, basada en una història real, planteja una trama paternofilial com el centre d'un drama policial amb molta acció.
Gènere: Acció
On? Amazon
Quan? Divendres 4 de juny

Paraíso

De què va? Intent de fer una Stranger Things espanyola que està ambientada en un estiu dels anys 90 d'estètica americanitzada. Tres adolescents desapareixen una nit que surten de festa i la feina de la policia no convenç a Javi, el germà petit d'una de les desaparegudes. Per això investigarà què ha passat juntament amb els seus amics i descobriran que darrere de les desaparicions hi ha un fenomen paranormal.
Gènere: Misteri
On? Movistar+
Quan? Divendres 4 de juny

Deixa un comentari