ÈXIT INTERNACIONAL L'adaptació alemanya de la sèrie 'Polseres vermelles' arriba a TV3

"El club de les polseres vermelles. Com va començar tot"

"El club de les polseres vermelles. Com va començar tot", és la pel·lícula alemanya basada en la sèrie d'èxit d'Albert Espinosa

Aquest diumenge, a les 17.40, TV3 estrena la pel·lícula alemanya "El club de les polseres vermelles. Com va començar tot". El film de l'any 2019, està basat en la sèrie "Polseres vermelles" que es va emetre amb gran èxit a Catalunya l'any 2011, durant dues temporades. Produïda per TV3 i Filmax, escrita per Albert Espinosa i dirigida per Pau Freixas, la sèrie va ser reconeguda amb molts premis nacionals i internacionals, el més important, el Premi Ondas a la millor sèrie de televisió, obtingut l'any 2013.

L'adaptació alemanya de "Polseres vermelles" va tocar el públic alemany durant tres temporades del 2015 al 2017. "Club der roten bander", de la cadena alemanya Vox, va tenir un gran èxit d'audiència i va recollir un bon nombre de premis, entre d'altres, la sèrie va guanyar un premi Emmy Kids International, el premi alemany de televisió a la millor sèrie durant dos anys seguits, i el premi Grimme.

SINOPSI

En Leo, en Jordi, la Cristina, l'Ignasi, en Roc i en Toni són adolescents a qui la mala fortuna farà trobar-se al mateix hospital. En Leo, fastiguejat d'aquesta vida de presidiari, segueix el consell d'en Benito, un home gran que fa rehabilitació amb ell: si no vols que la vida a l'hospital se't converteixi en un infern, cal que facis amics aquí dins. Així és com formarà i liderarà el club de les polseres vermelles.

Albert Espinosa amb els actors de l'adaptació alemanya

UN ÈXIT INTERNACIONAL

La sèrie ha estat adaptada, amb gran èxit, arreu del món. Es va emetre doblada al castellà per a tot Espanya, i també s'ha pogut veure a Finlàndia, França, Alemanya, Italià, Corea del Sud, els Estats Units i tota l'Amèrica Llatina.

Als Estats Units, Steven Spielberg en va produir una adaptació titulada "Red Band Society", que es va emetre per la cadena Fox; la RAI italiana en va fer una adaptació que va obtenir uns grans índexs d'audiència; la TF1, la cadena francesa líder d'audiència, ha estrenat la tercera temporada de "Les bracelets rouges", i, el març de l'any passat, es va estrenar "Červené Pásky", l'adaptació eslovaca de "Polseres vermelles". També n'han fet una adaptació al Perú, Rússia, Alemanya, Xile i a l'Orient Mitjà. I de ben segur que les adaptacions d'aquesta sèrie d'èxit no s'han acabat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari