La televisió valenciana À Punt es consolida i fitxa a un periodista de La Sexta

Bérnar Giménez (À Punt)

Bérnar Giménez que havia treballat a 'Equipo de Investigación', es posa al capdavant de 'Zoom' els dilluns a la nit

Els espectadors valencians s'estan fent seva la televisió À Punt. Dimecres passat la cadena va arribar al 4,8% de quota diària i diversos dels programes van fer uns grans resultats. El magazine de tarda 'Bona Vesprada' va fer el seu segon millor resultat amb un bon 5,3%, i a la nit, 'Valencians pel Món' va fer la seva 3a millor dada amb 95.000 espectadors, tot i la dura competència amb la docusèrie de Rocío Carrasco. Aquest diumenge, la cadena pública va tornar a fer grans xifres amb la sèrie l'Alqueria Blanca (9,3%) i les Notícies del Migdia (10,5%).

Image

À Punt vol seguir creixent i estrena un nou programa d'investigació per a la nit dels dilluns. Es tracta de 'Zoom', 13 programes d'una hora de durada presentat per Bérnar Giménez, que havia estat reporter de 'Equipo de Investigación' a La Sexta. El primer programa estarà dedicat al camp amb 'Esclaus de la taronja'. Un dels altres temes que es tractaran serà analitzar l'extrema dreta al País Valencià, amb dos episodis. Giménez es mostra satisfet i content de poder tornar a treballar a casa: "Quan jo pensava que la meva vida laboral seria a Madrid, vaig tornar a casa i a treballar en la meva llengua materna que estimo moltíssim". El periodista també demana confiar en el format i demana ambició als responsables de la cadena per a poder fer "especials sobre temes d'última hora". Giménez, nadiu d'Alzira, aposta per fort per À Punt: "M'agradaria quedar-me aquí perquè estimo la meva terra i la meva llengua".

El director d'À Punt, Alfred Costa, va see present a la presentació de l'espai dijous passat i va voler destacar la importància del nou format per a "generar el nostre 'star system' que ens permetrà crear expectativa i tractar temes propis". Costa, també es va felicitar per les bones dades d'audiència i va remarcar que ha estat decisiva l'aposta per les tardes: "Per a les televisions autonòmiques és essencial la franja de la vesprada de 13h a 22h". Però un èxit inesperat ha estat la bona acollida de programes com 'Valencians pel món', 'Crònica Negra' o l'Hora Fosca', amb xifres per damunt de la mitjana de la cadena. "Estem començant a guanyar una franja complicada. Estem ensenyant la poteta, va dir Costa. Un dels èxits ha estat la tornada de la sèrie 'L'Alqueria Blanca' que assoleix xifres al voltant del 9% de quota, i que per al director de la cadena pública ha permès "que molta gent ens torni a sintonitzar".

Alfred Costa, també va anunciar canvis de manera imminent: "Estem preparant novetats i sorpreses en immediatesa per a la graella d'estiu". Però no serà l'únic canvi, Costa va assenyalar que molt aviat "hi haurà algun terratrèmol a la graella que de ben segur ens donarà molt bons resultats".

ETIQUETES:

Deixa un comentari