Jordi González va a TV3 i es confessa: "Vaig perdre la meitat dels meus estalvis en una setmana"

Jordi González (Planta Baixa, TV3)

El periodista revela que tenia diners a la borsa i amb la pandèmia va veure com els seus diners es van esfumar

Aquest dimarts, el programa de Ricard Ustrell, ha emès una entrevista al periodista Jordi González, que ha deixat anar uns quants titulars. El col·laborador Xavi Canalias, va anar la setmana passada a Madrid, per enregistrar la conversa a la nova casa del periodista català. Una casa d'estil futurista i modern, que González ha explicat que hi viu fa només sis mesos.

Els titulars de Jordi González a 'Planta Baixa'

"Jo no esperava res del que m'ha passat aquest any. Algunes coses boníssimes, a nivell personal que no entraré, i d'altres que m'han dut a un límit molt fotut."

"Jo mai havia sentit la depressió, havia estat en alguna etapa desanimat, però deprimit mai i m'estava començant a deprimir, no volia sortir del llit. Vaig trucar al meu psicòleg i em va dir: estàs consumint massa informació i la teràpia va ser mira notícies a partir de les 18 h de la tarda, abans no i va funcionar".

"La gent que ens administra són molt mediocres. Estem en mans de gent molt tronada, que es dediquen a la política perquè no volen treballar."

"Vaig perdre la meitat dels meus estalvis en una setmana. Les borses es van enfonsar i jo hi tenia diners."

"Aquest any he après que el més important que tenim és el cap. És a dir, que la felicitat no la donen els béns materials, ni les relacions socials".

"Personatges com Miguel Bosé i Victoria Abril són ionquis de la presència mediàtica i fan el ridícul per sortir a la televisió."

"Em moriré als 78 anys a causa d'un infart en un avió. Ho sé des de sempre."

Xavi Canalias i Jordi González a 'Planta Baixa'

A la segona part de la conversa, Canalias ha volgut preguntar al periodista per alguns titulars que han aparegut a alguns mitjans, en el periode en què no ha presentat cap programa. "He llegit coses que m'han sorprès de tu com: "Final tràgic per a Jordi González" o "Jordi González deixa la televisió", ha comentat Canalias a González. "Això són 'fake news', notícies falses", ha respost el català.

González també ha explicat que es vol retirar retirar de la televisió fa 10 anys, tot i que tornaria a fer un 'late night' a la setmana. El català, però ha indicat que no seria a TV3, on no vol tornar-hi, per què "ja hi he estat". Jordi González, ha recordat la seva etapa a la cadena pública al programa 'Les 1000 i una', on ha reconegut que li van regalar el mític sofà, però que va acabar perdent per "un robatori a la productora de Gestmusic".

González també ha parlat de l'evolució del món televisiu: "La TV ha evolucionat cap a models de programes amb més ritme, més informació". El periodista ha dit que per ell, "amb 'Gran Hermano' es va començar a fer TV".

ETIQUETES:

Deixa un comentari