EN CAIGUDA LLIURE 'El Precio Justo' a la corda fluixa amb nou mínim d'audiència

Carlos Sobera a 'El Precio Justo' (Tele 5)

El concurs de Carlos Sobera a Tele 5 que ara ocupa la franja de 'Sálvame Tomate', ha fet recular la cadena a la 4a posició de la franja

"A jugar!", amb aquesta cèlebre expressió arrenca cada vespre Carlos Sobera el seu concurs de Tele 5. Però a l'altra banda de la pantalla, cada dia menys espectadors. L'aposta de la cadena de Mediaset per competir amb 'Pasapalabra' a Antena 3, no ha tingut l'èxit esperat i podria tenir els dies comptats a Tele 5. Aquest dimecres, 'El Precio Justo', va fer el seu mínim amb un baix 7,3% i només 151.000 espectadors. A la mateixa hora, 456.000 espectadors i un 23,4% de quota, estaven pendents de 'Pasapalabra' a Antena 3. Unes xifres que deixen tocat a l'informatiu de Pedro Piqueras que dimecres es va quedar en un 8,7%.

L'evolució ha estat clarament descendent, en una franja que amb 'Sálvame Tomate', arribava a quotes del 15-16% i batallava per la segona posició amb l"Està Passant' de Toni Soler. En canvi, aquesta setmana Tele 5, ha vist com queia a la quarta posició i es veia superat fins i tot pel programa 'Aquí la tierra' de La1.

Amb aquestes xifres, la cadena podria emprendre decisions imminents al tractar-se d'una franja clau per al lideratge diari. Fa pocs dies, Telecinco va estrenar la nova temporada de la sèrie 'Señoras del (h)ampa'. L'audiència va ser tan baixa, que va el segon episodi d'aquest dilluns ja es va emetre a Cuatro. Serà aquest el destí de Sobera? La segona cadena de Mediaset, ja reemet cada migdia el concurs a les 13.10h i s'ha convertit en el reducte de tot allò que no funciona a Telecinco. Si el concurs no remonta aviat, hi haurà 'Tomate' de 20h a 21h.

Evolució de l'audiència de 'El Precio Justo' aquesta setmana

Dilluns 10,3%

Dimarts 10,1%

Dimecres 7,3% (Mínim)

ETIQUETES:

Deixa un comentari