El dissenyador Juan Avellaneda: "A 'Masterchef' estàvem pressionats com a un exèrcit"

Juan Avellaneda (Tevecat)

El català també va revelar que manté un bon record de la seva relació amb un ministre espanyol

Les nits més 'gamberres' de la televisió catalana es viuen al programa 'La Nova Normalitat', que presenta Miquel Valls a Tevecat. El periodista que també treballa al programa d'Ana Rosa, acostuma a convidar a personatges de primer rang al panorama televisiu espanyol, gràcies als seus bons contactes a Madrid. Aquest divendres va convidar al dissenyador de moda Juan Avellaneda i a l'ex-tronista i habitual dels programes de Tele 5, Iván González.

El to desenfadat del programa i dels seus col·laboradors, Lorena Vázquez, el cantant Carlos Right i l'especialista en estètica, Olga García, fa que sempre s'acabin donant uns quants titulars. Avellaneda, que acabava de participar a la 080 Fashion de Barcelona, no es va tallar i va respondre sense manies.

Titulars de l'entrevista a Juan avellaneda

"A 'Cámbiame', la gent venia vestida tal qual, pensava que era trampa, però després veia que venien pitjor del que pensava"

"Ara ja tinc parella, i no sóc de canviar d'home"

"Un cop vaig robar un jersei a una botiga de 'Replay' al Passeig de Gràcia que valia 400 euros"

"A 'Masterchef' estavem pressionats com a un exèrcit, amb molta pressió"

"Jo com que no en tenia ni idea, me'n vaig anar amb els xefs Nando Jubany i Oriol Castro, des de les 6 del matí fins a última hora de la nit, a tots els serveis per aprendre a cuinar"

"A mi no em posa gens cuinar, em posa més treballar sóc "workalcoholic"

"A mi que em lliguin, jo sóc més 'zorrilla'"

Sobre la seva suposada relació amb el fugaç ministre i periodista Máximo Huerta: "Va ser la primera relació i no va estar gens malament"

Una conversa pujada de to amb l'ex-tronista de Tele 5, Iván González

A la segona part del programa, es va connectar amb un habitual de Tele 5, Iván González, ex-tronista de 'MyHyV'. El noi va fer l'entrevista des del gimnàs amb el seu telèfon mòbil i va reconèixer que no tornarà a ser tronista de cap programa. "Mai acabo bé, m'agraden totes i jo no crec molt amb la fidelitat, sóc com un cavall", va dir González.

"Vaig començar a apuntar a una llibreta, la llista de totes les noies amb les que havia estat, però vaig perdre el compte", va revelar l'ex-tronista, en referència a les seves bones qualitats per lligar. "Vull ser la teva amiga, ja!", va respondre entre rialles la col·laboradora de l'espai, Lorena Vázquez.

"En un trio sempre n'hi ha un que es queda a fora no?", va preguntar Valls a Iván Gónzalez. "Per què? Molts pocs trios has fet tu eh", va respondre el noi, al que Valls s'hi va tornar: "Home, alguns cops he jugat en equip". La conversa va seguir pujant de to i la temperatura del plató es va disparar amb el tema sexual: "A mi al sexe m'agrada tot, sobretot fer disfrutar, perquè aleshores disfruto jo també", va dir l'ex-tronista, que que va deixar extasiats als presents. "Dona-li una mica de gel", va dir Avellaneda a Lorena Vázquez, mentre aquesta es ventava amb els papers: "A mi m'heu d'avisar".

ETIQUETES:

Deixa un comentari