'Com si fos ahir' supera els 700 capítols en plena tensió

Imatge del capítol 702 a 'Com si fos ahir' (TV3)

Amistat, amor, il·lusió, confessions, complexos, desenganys, històries de superació, fracassos… a la sèrie dels migdies a TV3

Dilluns, 24 de maig a les 15.55, 'Com si fos ahir', la telenovel·la dels migdies de TV3,va arribar al capítol número 700. Des de la seva estrena l'11 de setembre del 2017, una mitjana de 260.000 espectadors i una quota del 16,3% l'han convertit en la sèrie líder de la franja. Un lideratge que continua aquesta temporada, en què supera per més de 6 punts de mitjana la segona classificada.

'Com si fos ahir' arriba al capítol 700 en un moment força convuls. La Cati, irreconeixible després de quedar-se inconscient en una cambra frigorífica; el Litus i l'Eva separats, però vivint junts; la Sílvia i l'Ivan, reconciliats, però arruïnats; la Pili i l'Andreu en ple procés de reproducció assistida; el Bruno i la Cristina a les beceroles d'una relació oficial. La Marta, desemmascara a l'Ignasi com l'artífex de l'assetjament que fa setmanes que la torba.  L'Anna va a casa d'en Juli i se'l troba en ple brot, el noi està convençut que el volen involucrar en un suposat cas de tinença il·lícita d'armes. Ella demana ajuda urgent.

Imatge d'un dels propers episodis de 'Com si fos ahir'

Al proper capítol…

En Quique està dolgut per la notícia que la Cristina viu amb en Bruno, i no deixa que aquesta vegi el nen. La Cristina demana a la Noe que intercedeixi per ella amb el seu home, però la Noe no està disposada ajudar-la. En Miquel no ho veu igual.

En Quique està dolgut per la notícia que la Cristina viu amb en Bruno, i no deixa que aquesta vegi el nen. La Cristina demana a la Noe que intercedeixi per ella amb el seu home, però la Noe no està disposada ajudar-la. En Miquel no ho veu igual. Atabalat pels problemes a la botiga després de l'estafa, l'Ivan vol sortir de festa per esbargir-se. Coneixerà algú. Tot i que en Ricard li va dir que no ho fes, la Gemma li organitza un concert de jazz al Flora, convençuda que li anirà be. Ja ho veurem.

Una audiència fidel des del 2017

El capítol més vist d'aquesta temporada ha estat l'emès el 16 d'abril, en què la Xesca admetia per primer cop que estava tenint una actitud sobreprotectora amb la Ginesta i el trio es reconciliava. Va tenir 353.0000 espectadors i una quota de 21,2 punts. A la carta, el capítol més vist és el 661, en què la Marta no troba les ulleres de l'Ismael i comença a veure que el que li passa no és casualitat, amb 80.600 reproduccions.

ETIQUETES:

Deixa un comentari