Soraya Arnelas carrega contra RTVE: "Són uns carques i uns cutres"

Soraya Arnelas

La representant de RTVE l'any 2009 al festival d'Eurovisió, critica durament als treballadors de la cadena que organitzen l'actuació al certamen

La cantant extremenya Soraya Arnelas, que va representar a Espanya i RTVE al Festival d'Eurovisió de l'any 2009, ha criticat durament a la cadena pública. La cantant i ex participant d"OT', que va interpretar la cançó "La noche es para mi", va quedar en el penúltim lloc.

L'artista va participar en una xerrada, que va ser retransmesa per YouTube i que va fer al costat d'una altra eurovisiva, la cantant Barei. Arnelas va carregar contra alguns treballadors de TVE per com aquests van organitzar la seva actuació a Eurovisió: "És gent a la qual li és igual el festival, gent que no és eurovisiva, que té el seu salari a final de mes i que no li pagaran més si tu ganes, els hi és absolutament igual".

L'artista va afirmar que els treballadors de la delegació espanyola "era gent que porta molts anys treballant, que TVE no els donarà de baixa, perquè els costaria una fortuna fer-los fora, que són uns carques i uns cutres.

Arnelas també va assegurar que "el que paga els plats trencats és el que representa al país": "És el que passa quan et poses en una empresa on els teus companys no fan 'ni l'ou' i tu t'has de menjar tota la feina". "Et trenques les cap a fer tot el possible perquè aquest projecte tiri endavant i la gent que tens al voltant no t'ajuda", va afegir Soraya.

TVE hauria incomplit les normes

La cantant també ha revelat com la cadena no hauria complert el reglament. "A nosaltres ens multen amb 250.000 euros, que hem pagat tots nosaltres perquè TVE es va saltar les regles del joc. Va emetre la final de tennis de Nadal (en lloc d'una de les semifinals del festival) perquè el partit donava uns beneficis de milions d'euros i Eurovisió donava molt poc, i van dir: 'Bé, amb el que guanyem amb Nadal, paguem la multa'. Però qui es menja l'ànec sóc jo, la representant".

ETIQUETES:

Aquesta noticia té 1 comentari

  1. Lydia

    Esperem q torni el Faqs la propera temporada de tardor i no ens posin programes sols per distreure ja q aquests debats polítics fomenten també la conversa entre la família q no tots pensem igual. En quan els personatges tant interessants com la Rahola o en Toledo q sempre volen tenir l'última paraula és soluciona traient.lis la veu quan no respecten el temps.

Deixa un comentari