SENSE CONTROL La festa més esbojarrada de 'Sálvame' amb una cançó de Georgie Dann

El plató de 'Sálvame', aquest divendres (Tele 5)

Els col·laboradors i càmeres del programa de Tele 5 acaben desfermats ballant 'El negro no puede'

Les ganes de festa es fan sentir a Tele 5. El programa líder de les tardes a Catalunya, 'Sálvame', ha viscut aquest divendres un descontrol total, que ha acabat amb tots els col·laboradors i càmeres ballant. Sens dubte, la presència de l'actor català Josep Ferré, amb les seves brillants imitacions i la presència de l'humorista Paz Padilla al capdavant del programa són imprescindibles per a generar situacions còmiques.

Ferré ha imitat a l'hiperactiu col·laborador Victor Sandoval, que va tocar la fama amb la seva cançó 'Sandovalízate', en referència al seu cognom. Però el moment èpic, ha arribat mentre parlaven de 'Supervivientes' i de la parella d'Anabel Pantoja, que la noia anomena "el negro". Es tracta d'Omar Sánchez i actualment es troba a Hondures com a concursant. Per a amenitzar-ho, ha sonat la cançó de 'El negro no puede' de Georgie Dann i el plató ha esclatat. Col·laboradors i càmeres han començat a fer el trenet, ballar sense control i a riure sense fi.

No és la primera vegada en què Josep Ferré protagonitza un moment així. Com ha recordat el periodista, Rocco Steinhaüsser, amb un vídeo del programa 'Vitamina N' de City TV de l'any 2004, en què es va viure una situació similar. Sens dubte, uns moments necessaris per a molts espectadors que necessiten de la companyia d'un divendres de toc de queda.

ETIQUETES:

Deixa un comentari