AMB 3 CAPÍTOLS HBO estrena la 4a temporada de 'The Handmaid's Tale'

Nick (Max Minghella) i June (Elisabeth Moss) 'The Handmaid's Tale, HBO

Els nous episodis es podran veure a partir d'aquest dijous 29 d'abril a la plataforma

Aquest dijous, 'HBO', estrenarà la quarta temporada de 'El Cuento de la criada' (The Handmaid's Tale). La plataforma emetrà els tres primers episodis el dia 29 d'abril i després n'estrenarà un de nou cada setmana.

En els nous capítols, veurem a la June (Elisabeth Moss) contraatacar a Gilead com una feroç líder rebel, però els riscos que assumeix porten nous desafiaments inesperats i perillosos. La seva cerca de justícia i venjança amenaça amb consumir-la i destruir les seves relacions més volgudes.

Així seran els tres episodis d'estrena (29 d'abril de 2021)

EPISODI 401 "Pigs" 
Després de la carrera final de la 3a temporada, una June ferida i les criades fugitives troben refugi en una granja, on una esposa de 14 anys cuida a June perquè recuperi la salut. La June recupera el seu paper de líder de les dones. A Gilead, un Lawrence empresonat intenta evitar una sentència de mort, i la tia Lydia trontolla per la pèrdua de 86 nens a Angels 'Flight. Els combatius Waterfords, detinguts a Toronto, s'assabenten de la gesta de June.

EPISODI 402 "Nightshade" 
La June planeja venjar-se de les Jezabels locals, abans que ella i les Criades planegin deixar la granja per a anar a la propera casa segura. A Toronto, la Moira s'enfronta a les conseqüències de les tries que ha pres la June, i a la Serena i en Fred els uneix un miracle.

EPISODI 403 "The Crossing" 
Capturada per la Gilead, la June s'enfronta a una venjativa tia Lydia i suporta un tortuós interrogatori. En Nick i la Lawrence col·laboren per a protegir a la June. A Toronto, en Luke lluita amb la manera d'ajudar a la June i la Hannah.

ETIQUETES:

Deixa un comentari