TOT ES MOU Els fitxatges d'Helena García Melero per fer front a 'Sálvame'

Melero i Marquina (TV3)

El programa de les tardes de TV3, 'Tot es mou', vol enganxar a l'audiència amb actualitat i entreteniment però sense caure en el joc de Tele 5


Des d'aquest dijous i fins dimarts, les tardes de TV3 s'agafen un breu descans. Mentrestant, la cadena ha programat pel·lícules per ocupar l'espai del magazine d'Helena García Melero i Lluís Marquina, 'Tot es mou'.

Serà a partir de dimarts, quan el programa tornarà per acabar la temporada fins al juliol. L'espai liderat per García Melero, vol mantenir el seu esperit, tot i la dura competència de 'Sálvame', el programa líder de la tarda a Catalunya. Per als responsables del 'Tot es mou', "Som un magazine que no pivotarem amb el cor, nosaltres fem actualitat amb to d'entreteniment. A les enquestes d'audiència, els nostres espectadors valoren que els expliquem el què està passant, amb anàlisi però amb un to distès".

Aquest dimecres, 'Sálvame Naranja' va fer un 17,8% i el 'Tot es mou' un 9,9%. Des de TV3, apunten que no pretenen lluitar contra l'espai de Tele 5 amb el seu estil i formes, sinó amb experts, juristes…, etc.. i no fer un 'Sálvame català'.

Per mirar de recuperar el lideratge, a partir de la setmana que ve, el magazine incorporarà algunes novetats. Pilar Eyre i Laura Fa, que ja havien participat setmanes per parlar del rei emèrit o de les declaracions de Rocío Carrasco, passaran a ser col·laboradores fixes dels dimecres. També es mantindrà la taula de distensió dels dijous amb Sergi Mas, Joan Callarissa o Juliana Canet entre d'altres…

Els divendres s'incorpora el fotoperiodista Jordi Borràs que farà el tancament de setmana a partir d'imatges. Una de les altres novetats, serà la realitat augmentada amb Pere Renom, tot un repte als platós de TV3. En definitiva, actualitat, entreteniment i pedagogia social per arribar a un públic familiar.

ETIQUETES:

Deixa un comentari