El 16 famosos que participaran a 'Masterchef Celebrity 6'

'Masterchef Celebrity 6' (RTVE)

La col·laboradora de Tele 5, Terelu Campos, ha estat la darrera confirmada de la versió VIP del concurs culinari de TVE

Un dels pocs programes que encara triomfa a TVE, el programa culinari 'Masterchef', que acaba d'estrenar la seva 9a temporada d'anònims, ja prepara la versió amb famosos.

Aquest dijous el programa ha donat a conèixer el llistat definitiu dels 16 concursants que participaran a 'Masterchef Celebrity 6'. Les actrius Vanessa Romero i Victoria Abril, el còmic Miki Nadal, la cantant Tamara, el presentador Julián Iantzi, l'exconcursant de 'Maestros de la costura' Eduardo Navarrete, el raper Arkano i l'artista i influencer Samantha Hudson. També el periodista Juanma Castaño, els actors Belén López, Iván Sánchez, Verónica Forqué i Carmina Barrios, els cantants Yotuel Romero i David Bustamante i la darrera confirmada, la periodista Terelu Campos.

ETIQUETES:

Deixa un comentari