El dia que Alessandro Lecquio va reconèixer haver "donat bofetades a les dones"

Alessandro Lecquio (Tómbola)

El col·laborador d'Ana Rosa Quintana va reconèixer en una entrevista al programa 'Tómbola' que no "hi veia res de dolent"

Alessandro Lecquio podria tenir els dies comptats a la televisió, si més no, això és el que demanen molts espectadors des de les xarxes socials, per la seva bel·ligerància contra Rocío Carrasco.  El col·laborador de 'El programa de Ana Rosa' portava setmanes posant en dubte les revelacions de Rocío Carrasco. Algunes de les polèmiques declaracions de l'italià van aparèixer aquest dimecres a l'entrevista de Carrasco. "No pot ser que tothom sigui dolent menys Fidel Albiach", "Què has fet tu per intentar recuperar als teus fills?, han estat algunes de les preguntes que ha llançat Lecquio.

"Gos no menja gos". Així de contundent va contestar Rocío Carrasco a les paraules d'Alessandro Lecquio, durant l'entrevista, equiparant l'actitud de l'italià a la del seu exmarit. "Entenc que Lecquio defensi a Antonio David, però no em fa mal perquè per la forma de com diu els coses, crec que té moltes similituds amb ell", va afegir Carrasco. Rocío va voler criticar la presència de Lecquio als paltós de Tele 5. "A mi el que em pot doldre és que aquest tipus de persones i de pensaments estiguin a un mitjà de comunicació", va dir Rocío.

Aquest dijous, a 'El programa de Ana Rosa, l'italià ha volgut respondre a Carrasco: "Ella ha manipulat el meu relat. Jo sóc conscient que Rocío Carrasco no està bé. Però no pot dir que sóc com Antonio David Flores, perquè jo mai he estat denunciat per maltractaments"

Però alguns espectadors han recordat l'entrevista de fa uns anys al programa 'Tómbola' de Canal 9. "És una bofetada light, no és una bofetada… No trobo que hi hagi res de dolent", va dir aquell dia l'italià, entre la indignació de Karmele Marchante i Pilar Eyre, presents al programa. "Si ets capaç de dir això i no sentir vergonya de tu mateix, sincerament…", va dir Marchante. "Per què? Pot haver passat que m'hagi tirat a mi una bofetada i jo els dono un altre. No és violència", va respondre Lecquio. "Això són maltractaments!", va exclamar Eyre.

Aquest dijous, a 'El programa de Ana Rosa, l'italià ha volgut respondre a Carrasco: "Ella ha manipulat el meu relat. Jo sóc conscient que Rocío Carrasco no està bé. Però no pot dir que sóc com Antonio David Flores, perquè jo mai he estat denunciat per maltractaments".

ETIQUETES:

Deixa un comentari