NOVA TEMPORADA David Verdaguer torna amb 'Tabús' per reflotar els dimecres a TV3

David Verdaguer (Tabús, TV3)

La primera temporada d'aquest format va aconseguir tenir una audiència mitjana de 467.000 espectadors i va ser líder destacat de la seva franja cada setmana

Després de l'adéu del fallit programa 'Nexes', TV3 vol tornar a agafar impuls els dimecres. Per això, a partir del 28 d'abril, la cadena estrena la segona temporada de 'Tabús'. El programa, produït en col·laboració amb El Terrat (The Mediapro Studio), dona visibilitat a col·lectius que normalment han de conviure amb molts tabús, i ho fa en clau d'humor amb l'actor David Verdaguer.

'Tabús' descobrirà durant 8 episodis, a persones que han conviscut amb una addició, treballadors i treballadores de la indústria pornogràfica, dones que no han pogut complir el seu desig de ser mares, antisistema, persones amb una bellesa no normativa, persones amb altes capacitats, persones que estimen sense seguir els estàndards de la societat i la gent gran. A cada capítol, Verdaguer convida persones d'un mateix col·lectiu a una casa de vacances a l'Alt Empordà per conviure-hi durant una setmana. Al llarg d'aquests dies, aprofiten per conèixer-se a fons i passar uns dies de convivència agradables mentre xerren dels tabús que acompanyen el seu col·lectiu i sobre com se senten tractats per la societat. Setmanes després d'aquesta convivència, els protagonistes de cada capítol es retroben a la cèlebre sala La Paloma de Barcelona, on David Verdaguer interpreta un monòleg en clau humorística sobre els tabús de cada col·lectiu. El públic de cada programa està format per altres persones del col·lectiu i els seus familiars i amics.

La primera temporada del format va ser tota una revelació i va aconseguir una audiència mitjana de 467.000 espectadors i va ser líder destacat de la seva franja cada setmana.

El primer episodi, les addiccions

Els protagonistes del capítol 'Addiccions'

David Verdaguer conviurà amb quatre persones que han tingut alguna addicció. Coneixerà en Ramon, que va començar a consumir drogues a l'institut i, després de vint anys de consum, ha aconseguit capgirar la seva vida; la Cinta, una alcohòlica rehabilitada que, tot i que fa catorze anys que no beu ni una gota d'alcohol, sap que pot recaure en qualsevol moment; en Toni, una persona politoxicòmana que ha tingut addicció a l'alcohol, les drogues, el sexe i els videojocs, però ara es dedica a ajudar persones que passen per la seva situació; i en David, un ludòpata rehabilitat que es va enganxar a les apostes esportives fa deu anys i que encara n'està pagant les conseqüències. Junts, intentaran trencar tots els tòpics que envolten les persones que han tingut alguna addicció i descobriran la incomprensió a què s'enfronten cada dia.

ETIQUETES:

Deixa un comentari