CARA A CARA Cruanyes i Amela s'enfronten a 'Planta Baixa' pel duc d'Edimburg

Cruanyes i Amela a 'Planta Baixa'

El periodista i el crític de TV, discrepen per com es va informar de la mort del marit de la reina d'Anglaterra

Toni Cruanyes va enfadar al crític de TV de La Vanguardia, Víctor Amela per aquest apunt del presentador del 'TN Vespre', amb motiu de la mort del marit de la reian d'Anglterra:

Cruanyes: "Normalment els TN expliquem la mort d'algú que ha fet una aportació important a la ciència, la cultura o la política. El príncep Felip d'Edimburg el que va fer és enamorar una reina i guanyar-se la simpatia dels seus súbdits".

Amela, ha estat aquest dimarts al programa de Ricard Ustrell, 'Planta Baixa' i ha mantingut la seva posició crítica: "A mi em va sorprendre molt que en un informatiu, el presentador s'excusi davant dels espectadors per informar de la mort d'una persona que està als diaris del món sencer, com dient: mira, aquest senyor no ha fet res en la seva 'puta' vida. "Cruanyes no se t'ha de notar que el que volies dir: l'únic que ha fet aquest home és ser el gigoló de la reina".

La polèmica va sorgir arran de l'article que Víctor Amela va publicar a La Vanguardia: "Cruanyes reinventa el noticiario. Noticia con protagonista inmerecido. Informar de alguien que crees que no ha hecho nada bueno en su puta vida". 

Toni Cruanyes ha entrat en directe al programa d'Ustrell: "M'hauria encantat ser amb vosaltres al 'Planta Baixa', però no m'ho he pogut combinar. Segueixo a l'Amela i estic molt content s'adonés del meu apunt volgut. Un minut d'un 'TN' ha d'anar molt car, l'obituari d'algú que mor i mereix sortir a les notícies genera un debat constant. Vaig voler fer aquest apunt, de parlar de gent interessant i no important. I és un home consort. Si hagués estat la reina consort m'hauria costat més, fer aquest apunt. "No és el mateix la reina que el seu marit".

A partir d'aquí, Amela i Cruanyes, han protagonitzat un intens debat:

Amela: "El teu criteri tan íntim i personal, xoca contra el món sencer. Aquest senyor omple planes de diari del món sencer i ve el Toni Cruanyes i diu, no, no és tan important aquest home".

Cruanyes: "M'he vist tota la sèrie 'The Crown' i em sembla molt interessant aquest senyor"

Amela: Jo faig una petició: que a partir d'ara fagis un obituari al final del 'TN' on diguis aquesta persona no ha fet res a la seva vida. Quan em mori jo, vull que el Toni Cruanyes faci al TN el meu obituari"

Cruanyes: M'agrada provocar la intel·ligència de l'espectador. No li demano disculpes a l'espectador però sí complicitat". "El dia que mori la reina d'Anglaterra sí que tindrà interès emetre el funeral per TV3 o el 324, però amb el seu marit no".

Amela: "Doncs jo si que emetria el funeral, hi aniran personatges interessants"

Ustrell també ha apostat per emetre el funeral del Príncep d'Edimburg, una opinió que no han compartit la resta de col·laboradors.

ETIQUETES:

Deixa un comentari