Antonio David amenaça a Rocío Carrasco: "Ens veurem als tribunals"

Antonio David (Tele 5)

Flores torna a escudar-se en els seus fills per evitar respondre a les acusacions de maltractaments

Antonio David Flores ha contestat aquest divendres als periodistes que han anat al jutjat on l'ex de Rocío Carrasco, havia de declarar per la denúncia que aquesta, li ha imposat per impagament de 60.000 euros de la pensió del seu fill. A la sortida, ha volgut atendre als mitjans i contestar a l'entrevista de Carrasco. Ha estat a 'El programa de Ana Rosa', que tot i que la cadena va anunciar que no donaria veu a Flores, si que emet les seves declaracions que aquest dona als micròfons. Antonio David ha tornat a posar als seus fills com a excusa a les revelacions de la seva exdona i tot i citar-los en totes les repostes que ha fet, ha demanat deixar-los a banda.

La presentadora Ana Rosa Quintana i diversos col·laboradors del programa han tornat a equiparar a l'exaprella com a responsables de la situació. Només el copresentador, Joaquín Prat, ha recordat l'episodi de l'agressió de Rocío Flores a la seva mare i com el seu pare enlloc de trucar a la mare per saber com estava, va anar al jutjat a denunciar-la. Quintana per la seva banda ha dit que "els pares ho han fet fatal".

TITULARS D'ANTONIO DAVID FLORES

"No em trobo bé, perquè se li està fent mal als meus fills"

"Em provoca dolor i tristesa que sigui la mare dels meus fills la que fagi mal a la meva filla d'aquesta manera tan cruel, quan ho hauria de fer amb mi"

"Tinc molta pena perquè no està disfrutant dels seus fills i ha tingut temps de sobre per estar amb ells"

"Crec que ha estat bastant cruel"

"Tinc impotència i dolor perquè és la meva filla i si no sóc jo el que la protegeix, no ho farà ningú"

"Tinc el material suficient per desmontar la veritat guionitzada de Rocío Carrasco"

"Espero que algun dia sigui jo el que pugui defensar a la meva filla i desmontar-ho absolutament tot"

"Vinc del jutjat i aquí i aquí es dirimiran totes les coses"

"El judici i la condemna públiques em semblen molt bé, el dolor i tot el que vulgui fer amb mi, però que deixi als seus fills a part i ens veurem als jutjats"

ETIQUETES:

Deixa un comentari