INICI DEL RODATGE TV3 prepara amb 'El Terrat' la seva nova comèdia ambientada en un Karaoke

'L'última nit del Karaoke' (TV3)

'L'última nit del karaoke' es grava en un gran decorat construït a l'antic cinema Astoria de Barcelona, que reprodueix un gran restaurant musical d'estil xinès

TV3 ha anunciat aquest dimarts que ha començat el rodatge de "L'última nit del karaoke", una comèdia produïda per El Terrat (The Mediapro Studio) i amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat. Seran 10 episodis ambientats en un gran restaurant karaoke d'estil xinès on es descobriran històries creuades que passaran en una sola nit.

L'antic cinema Astoria de Barcelona s'ha convertit per uns dies en el Karaoke Imperial del Sr. Wang. Aquest és l'escenari de "L'última nit del karaoke", la sèrie que des del passat 15 de març, s'està rodant en un gran decorat construït en aquesta sala de cinema històrica. El local reprodueix un restaurant i karaoke, amb dues plantes i unes quantes sales on es reuneixen diversos grups per menjar, beure i cantar fins que es queden afònics. El repartiment comptarà amb una quarantena d'actors i actrius, com Àlex Maruny, Roser Tapias, Sana Yumii, Alberto Jo Lee, Santi Pons, Artur Busquets, Elisabet Casanovas, entre d'altres, que s'aniran descobrint al llarg de la sèrie.

Els protagonistes són grups de persones sense una relació aparent, que alliberaran el seu ésser veritable i crearan situacions límit que faran que el Karaoke Imperial del Sr. Wang acabi la nit entre flames, i no precisament per accident. Qui ha provocat l'incendi? Després d'una nit plena de secrets revelats, cites que no han sortit com s'esperava i visites sorpresa… de sospitosos no en falten.

Segons el creador de la sèrie, Pedro B. Abreu, també a la direcció i guió de "L'última nit del karaoke", aquesta ficció "és una coctelera d'històries i emocions agitades en una mateixa nit de foc, d'alliberament… és pura efervescència. Una desfilada de personatges que necessiten desesperadament pujar a l'escenari i brillar de nou, encara que sigui durant els escassos tres minuts que dura una cançó. Per mi, és tot un homenatge a aquells moments compartits amb amics i amants, família i companys de feina que tant enyorem quan el cos ens diu que és divendres i que el millor pla possible és cremar el karaoke".

"L'última nit del karaoke" és una sèrie creada per Pedro B. Abreu, en col·laboració amb Zebina Guerra i Carlos Franco; amb direcció de Pedro B. Abreu, Serapi Soler i Oriol Pérez, i amb guió de Pedro B. Abreu, Zebina Guerra, Carlos Franco, Carmen Marfà i Dani Amor.

ETIQUETES:

Deixa un comentari