Telecinco suprimeix 'Sálvame Tomate' per fer front a 'Pasapalabra'

'El precio justo'

El substituirà el concurs 'El precio justo' que presentarà Carlos Sobera i mirarà d'acabar amb el domini d'Antena 3 amb el seu 'rosco'

El mític concurs 'El precio justo', torna molt aviat a Telecinco. Els primers episodis s'emetran al prime time, previsiblement del divendres, quan acabi 'Got Talent'. Però, a partir del 13 d'abril, Mediaset començarà a gravar una versió diària del concurs que substituirà a 'Sálvame Tomate', segons ha publicat aquest dilluns el mitjà Bluper. Així, el nou espai ocuparà la franja de 20 a 21 hores, en plena competència amb 'Pasapalabra' que actualment triomfa sense rival. Amb aquest canvi, Telecinco vol millorar una franja de gran interès per a les cadenes perquè actua com a arrossegador dels espectadors caps als informatius.

Actualment la batalla per l'audiència vespertina a Catalunya, es lliura entre 'Pasapalabra' (Antena 3), 'Està Passant' (TV3) i ben aviat amb 'El Precio Justo (Tele 5). Un fet que provocarà que el programa de la Fàbrica de la Tele, torni al seu horari de sempre de 16 a 20h.

Així funciona 'El precio justo'

A cada programa, diversos concursants anònims tenen com a únic objectiu endevinar, sense passar-se, el preu i valor d'un o diversos objectes. Després d'una primera fase, s'arriba a una gran ronda final plena de grans premis i diners en efectiu.

ETIQUETES:

Deixa un comentari