Rocío Carrasco: "No veig als meus fills per culpa d'Antonio David Flores"

Rocío Carrasco (Tele 5)

Telecinco continua avançant talls inèdits de les revelacions de la filla de Rocío Jurado a la docusèrie que emetrà aquest diumenge

Tele 5 ha trobat la gallina dels ous d'or amb la seva nova exclusiva amb l'emissió aquest diumenge dels primers episodis de la docusèrie sobre la vida de Rocío Carrasco, filla de Rocío Jurado. La cadena mira d'aprofitar al màxim l'expectació i va llançant píndoles dels titulars que es desvetllaran diumenge. Des de divendres hem pogut veure diversos avançaments inèdits que transcrivim a continuació:

PRIMER AVANÇAMENT A 'SÁLVAME'

Periodista: "Quants cops t'han dit mala mare pel carrer?

Rocío Carrasco: "Moltes, desgraciadament moltes, m'han dit: no et fa vergonya no estar amb els teus fills?"

P: "Com vius l'absència dels teus fills?"

RC: "No és l'absència, és el per què de l'absència, de com es produeix i què la provoca i en quines condicions"

P: "Qui provoca aquesta absència?"

RC: "El que per desgràcia per a mi, és el seu pare"

P: "És Antonio David un mal pare?"

RC: "Jo explicaré la veritat de 20 anys i després que la gent jutgi, no faré amb Antio David el que ell ha fet amb mi"

SEGON AVANÇAMENT A 'SÁLVAME'

P: "Estàs disposada a reconèixer errors?"

RC: "Sí, clar que sí, sinó estaria mentint i no diria la veritat"

P: "Per què has decidit gravar aquesta sèrie amb la productora 'La Fábrica de la Tele' que és la que té contractada a Antonio David Flores?"

RC: "Per què crec que haurien de ser els primers en saber la veritat"

TERCER AVANÇAMENT A 'SOCIALITÉ'

"La meva mare sempre ressaltava de mi la generositat i la sinceritat, sempre ha estat orgullosa de mi, però crec que avui ho estaria encara més".

"Hi ha un moment a la meva vida en que toco fons i després me n'adono que això ha de canviar i que les coses s'han de saber. Ho faig perquè ja no tinc por".

"Crec que ja està bé de posar-me en un mercat públic i anar-me traient parts de mi". "Crec que és una cosa que em dec a mi mateixa com a mare, com a dona, com a persona i per als meus"

"Fidel Albiac ha estat el meu suport, la meva teràpia, un cor obert, sense demanar absolutament res"

"He permès les mentides per no fer mal als meus fills i he perdut el seu amor"

"El meu "enano" és un ésser feliç i Rocío no sé si patirà, però el cas és que m'agradaria que ho veiessin quan fossin més grans, perquè al final ells han estat víctimes del seu pare i no m'agradaria que pateixin".

"Espero poder començar a viure amb normalitat, deixar de tenir pànic i terror a aixecar-me pels matins".

"Es veurà la veritat de 20 anys i el perfil d'un ésser egocèntric, diabòlic, però tot a través de la veritat".

Jorge Javier parla amb Rocío Carrasco per telèfon

El presentador de 'Sálvame' va revelar aquest divendres que havia mantingut una conversa telefònica amb Rocío Carrasco durant quaranta minuts, després d'un any sense parlar-se. "Està totalment alliberada, és una dona nova". "El que més m'ha sorprès és el seu to de veu. No té res a veure la Rocío Carrasco de mesos enrere que parlava cansada, esgotada, molt trista. Avui és una dona enèrgica, amb força en la veu, relaxada i fins i tot diria que contenta", va revelar Jorge Javier.

La periodista Pilar Eyre que va entrar en directe al programa va voler deixar la seva opinió amb aquest titular: "A mi el personatge que em pertorba és el de la filla".

Rocío Carrasco (Tele 5)

Així serà l'especial de diumenge a les 22h

Serà aquest diumenge quan es començarà a posar fi a 25 anys de silenci de la filla de Jurado. Jorge Javier Vázquez i un equip de col·laboradors i convidats del món de la premsa del cor analitzaran des de plató l'emissió de la docusèrie 'Rocío. Contar la verdad para seguir viva'.

Cada episodi porta per títol una de les mítiques cançons de Rocío Jurado. L'episodi 0 es dirà 'Como las alas al viento', de 40 minuts de durada, en el qual Rocío Carrasco abordarà els motius que l'han dut a parlar i al gran punt d'inflexió en la seva vida que va tenir lloc fa ara poc més d'un any i mig.

A continuació, i després d'una primera anàlisi de les seves paraules a plató, arribarà l'episodi 1 titulat 'Como una ola', que arrencarà a l'estiu de 1994, quan coneix en una platja de Chipiona al que serà la seva parella, Antonio David Flores.

ETIQUETES:

Deixa un comentari