INGRÉS HOSPITALARI Màxima preocupació per l'estat de salut de Mila Ximénez

Mila Ximénez a 'Sálvame' (Tele5)

La col·laboradora de 'Sálvame' ha hagut de ser ingressada a l'hospital per tractar-se el càncer de pulmó que pateix des de fa 1 any

Mila Ximénez continua amb la seva dura batalla contra el càncer. La col·laboradora de 'Sálvame', ha hagut de tornar a ser ingressada a un hospital de Madrid, segons avança aquest dimecres la revista Semana. Ximénez feia setmanes que no participava al seu programa i la darrera vegada que la vam poder veure, va avisar que "En 15 dies em donaran uns resultats i prendré una decisió". Mila va deixar preocupats als seus companys perquè va advertir-los que en funció del pronòstic, decidiria si continuava amb el tractament.

En els darrers dies, els seus companys de 'Sálvame', han publicat missatges de suport des de les seves xarxes socials. Belén Esteban ho va fer en directe aquest dilluns per enviar el seu suport a Mila i va fer saltar les alarmes. La de Paracuellos també va pujar un 'storie' al seu Instagram, en que es podia veure una imatge de Mila i Esteban amb unes emoticones de cors i la cançó 'Que bonito es volver', de Manuel Carrasco.

Instagram de Belén esteban

Un altre company de Mila, Kiko Hernández, també ha volgut enviar el seu suport i ha compartit una foto al seu Instagram amb el missatge: "Més que mai amb tu Mila, ets molt forta i te'n sortiràs d'aquesta".

Instagram de Kiko Hernández

Segons la revista Semana, va ser l'equip mèdic de Ximénez, qui va decidir l'ingrés aquest mateix diumenge i la col·laboradora va ingressar l'endemà, acompanyada per la seva germana i el seu cunyat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari