Les revelacions de l'entrevista més explosiva a Harry i Meghan: del suïcidi al color de la pell

Enric i Meghan a l'entrevista a la CBS

Markle revela que havia demanat ajuda per internar-se en un centre però que Buckingham ho va rebutjar per la imatge que negativa que podia projectar

Els ducs de Sussex, Enric i Meghan han concedit una entrevista a Oprah Winfrey, a la cadena nord-americana CBS i no s'han estalviat crítiques a la Casa Reial anglesa. L'expectació generada era màxima i això que només s'ha emès una primera part (aquest dilluns s'emetrà al segona). Però ja han quedat titulars que recordaran molts britànics, a més de revelar que esperen a una nena.

TITULARS MÉS DESTACATS DE L'ENTREVISTA

Markle: "a la Família Reial hi havia preocupació pel color de la pell que tindria l'Archie (el primer fill de la parella). "La Corona no va voler donar-li protecció ni títol". "Vaig tenir moments molt baixos i vaig considerar suïcidar-me per tot el que estava vivint a dins de la Família Reial".

La duquessa va explicar que va sentir que o li explicava tot el que estava patint al seu marit o "no hagués volgut continuar vivint". "Vaig tenir pensaments suïcides constants i clars". Enric no només ho va confirmar sinó que va afegir com "La família té una mentalitat de 'això és el que és, no es pot canviar'".

El príncep també va recordar la situació viscuda amb la seva mare Diana de Gal·les: "Tenia por que es repetís la història de la meva mare". "Ella se sentiria molt trista, però l'únic que voldria és que sigui feliç". "Ella ja sabia que això acabaria passant. No puc arribar a imaginar tot el que ella va sentir en el seu moment i fer-ho tota sola".

Enric: " Vam decidir sortir de la Família Reial perquè vam ser ignorats quan vam demanar-los ajuda. No vam tenir el seu suport ni la seva empatia". El príncep també va carregar contra el seu pare, Carles d'Anglaterra, per com va deixar de respondre a les seves trucades un cop van anunciar que deixaven la institució.

Markle va definir una situació que la fer sentir reflectida: "Estava veient 'La Sireneta' i em vaig adonar que era com la meva situació: ella es casa amb el príncep i perd la veu, però al final es recupera".

Enric: "Tot va començar a canviar amb el viatge a Austràlia, en què la Meghan va estar espectacular amb la gent. Això a la Família Reial li va portar records (en referència al viatge de la princesa Diana al país) i no els va agradar". "Si no hagués estat amb la Meghan, no hauria sortit de la reialesa perquè estava atrapat. Ella em va fer veure la realitat del que estava vivint. El meu pare i el meu germà estan atrapats i no en podran sortir".

Preguntat per la relació amb el seu germà Guillem, va dir que "en aquest moment és… hi ha un espai entre nosaltres. Espero que les ferides es curin amb el temps. De qualsevol manera, estic orgullós de tot el que hem passat junts", ha afirmat".

 Ducs de Sussex, Enric i Meghan

Les millors paraules se les va endur la Reina d'Anglaterra, Isabel II, de qui Enric va dir que tenen una relació molt bona i parlen amb freqüència. "Ella ho entén". Markel també va defensar a la reina: "Sempre va ser estupenda amb mi. Quan ens vam conèixer va ser fàcil i adorable".

La parella també va revelar com tres dies abans de la seva boda, l'arquebisbe de Canterbury els va casar en una cerimònia sense convidats. "Vam trucar a l'arquebisbe, i li vam dir: Mira, aquest espectacle és per al món, però volem la nostra unió entre nosaltres". Markel va afegir a la presentadora Oprah Winfrey, que ara se sent feliç de poder viure "de manera autèntica".

Sobre les suposada mala relació amb Kate Middleton per la polèmica amb els vestits que portarien els patges del festeig real, Markle va dir que la premsa va explicar un relat fals. "Aquest va ser un punt d'inflexió", a més d'afegir que Buckingham "sabia que era mentida i ningú va dir res. "Estava desprotegida", va remarcar l'esposa del príncep Enric.

Els mitjans de comunicació també van sortir malparats i Enric va explicar la relació d'interès entre els periodistes i la Casa Reial: "Hi ha un contracte invisible entre la institució i els mitjans britànics. Com a membre de la família, estàs disposat a beure, sopar i donar ple accés a reporters per a tenir millor premsa. És un control que ha existit des de fa generacions per por". Markle va voler definir el relat dels mitjans com una narrativa " en la que volen que hi hagi una heroïna i una vilana".

ETIQUETES:

Deixa un comentari