LLUM A LA FOSCOR Les desaparicions de Ca n'Amat, arriben a 'Crims'

Crims (TV3)

Aquest dilluns torna el programa d'èxit de Carles Porta a TV3 amb el cas d'Abrera

El 25 de juliol del 2009, mentre tot Catalunya està pendent de com avança el foc a la zona d'Horta de Sant Joan, quatre persones desapareixen. Són dues parelles que conviuen en una mateixa casa, a la urbanització de Ca n'Amat, a Abrera, al Baix Llobregat. Ells, l'Hugo i l'Héctor, són germans. Els primers que troben a faltar són l'Hugo i la Xianzhi, són una parella molt activa i el cap de setmana sempre queden amb amics. Però el 25 de juliol no es presenten a cap de les seves cites. Passen els dies, amics i familiars es comencen a posar nerviosos quan la notícia arriba a la seva mare que, immediatament, es trasllada a la urbanització i truca a la policia.

A l'interior de la casa tot està normal i cap veí ha sentit o vist res, però no hi ha ni rastre dels germans ni de les seves parelles. Què ha passat dins aquella casa?

El cas de l'assassinat de Jordi Berraondo

Diumenge. 22 d'abril del 2001. Barcelona. Carrer Còrsega. Una dona i la seva filla tornen a casa després de passar el dia fora. La nena, de 6 anys, és la primera d'entrar. Quan arriba al menjador, a terra, veu el cos del seu pare sobre un bassal de sang. Li han disparat 7 trets. La víctima és Jordi Berraondo, de 37 anys. Qui podia saber que estaria sol a casa? Qui podia entrar al pis sense ser vist? Qui es podia beneficiar de la mort del Jordi? Un cas amb una tirallonga de sospites i poques pistes sòlides.

I després, "El zelador d'Olot"

Un cop acabi el capítol d'estrena, TV3 recuperarà el cas del geriàtric de la capital de la Garrotxa.

Quan el metge que feia el torn de matinada a les urgències de l'Hospital Sant Jaume d'Olot va veure aquelles taques a la boca d'una dona que acabava de morir, es va negar a signar l'acta de defunció. La dona havia ingressat procedent de La Caritat, un dels geriàtrics més buscats de tota la Garrotxa. Aleshores, encara ningú podia sospitar que aquelles petites taques eren només les primeres empremtes d'un llarg camí de mort que conduïa als murs centenaris de La Caritat. 

El capítol de Ca n'Amat és el 3er episodi de la 2a temporada de la sèrie de Carles Porta a TV3, que comptarà amb 12 capítols de 9 casos reals que han tingut lloc a Catalunya.

ETIQUETES:

Deixa un comentari