L'entrevista de Harry i Megan lidera (13,9%) però no aconsegueix l'èxit esperat

Entrevista a Harry i Megan Markle

El 'FAQS' de TV3 torna a ser l'espai més vist de la nit amb un bon 17,3% i 322.000 espectadors

Fa una setmana que el príncep Enric i la seva dona Megan Markle, van donar una entrevista a la cadena CBS dels Estats Units. L'expectació generada va ser tal, que 17 milions de nord-americans van seguir les polèmiques declaracions de la parella que van acusar de racisme a la casa reial anglesa pel tracte donat al seu fill Archie.

Antena 3 va voler aprofitar i en va comprar els drets d'emissió per a l'estat espanyol, però el seguiment va ser molt menor: Segons les dades facilitades per 'Dos30', a Catalunya, 279.000 espectadors i un modest 13,9% de quota. Unes xifres que són les habituals per a la cadena d'Atresmedia, que això si, va aconseguir liderar la franja de l'entrevista. La cadena havia programat abans dues pel·lícules sobre la relació dels Ducs de Sussex i només va aconseguir co-liderar amb el segon film.

AUDIÈNCIA TARDA ESPECIAL MEGAN&HARRY A ANTENA 3

Megan y Harry un enlace real: 170.000 (9,6%)

Megan y Harry una relación real: 188.000 (11%) CO-LÍDER

Entrevista amb Oprah Winfrey: 279.000 (13,9%) LÍDER

TV3 LIDERA EL DISSABTE I EL 'FAQS' GUANYA LA NIT

L'espai més vist del dia va ser el 'TN Cap de Setmana Vespre' de TV3 amb 635.000 espectdors (25%).

A la nit, el 'Preguntes Freqüents' amb Meritxell Serret i l'expresident Quim Torra, va liderar la franja amb un 17.3% de quota i 322.000 seguidors. Aquest bon resultat va fer que TV3 fos la cadena més vista del dissabte amb un 14,5%.

ETIQUETES:

Deixa un comentari