LLUM A LA FOSCOR L'assassinat d'Ana Páez al barri de Gràcia a 'Crims'

Cas Angi (Crims, TV3)

La víctima va ser trobada en un apartament de cites despullada, amb una bossa al cap i sense cap documentació

El 21 de febrer del 2008, el servei de neteja d'un apartament que es lloga a turistes al carrer Camprodon truca a la policia perquè s'han trobat el cos d'una dona estirat al sofà. La noia té una bossa al cap i està totalment nua. No hi ha cap roba al pis, les empremtes han estat netejades i no troben cap documentació personal enlloc. Ha estat un suïcidi, un assassinat o un joc sexual que ha anat massa lluny?

El misteri que envolta l'escenari quan els Mossos no saben encara qui és la dona es multiplicarà per mil quan aconsegueixen posar-li nom. Res del que expliquen el seus éssers estimats quadra en les primeres hipòtesis que s'havien fet els investigadors. La morta es diu Ana Páez i era una noia amb una vida senzilla i plena de plans de futur. Què ha pogut passar per acabar perdent la vida de la manera que ho ha fet?

Si volen tenir èxit en les seves indagacions, els Mossos han de començar per reconstruir les últimes hores de l'Ana. I serà completant aquest trencaclosques on els Mossos començaran una partida que els farà perseguir la principal persona sospitosa de la mort de l'Ana a través d'un taulell ple de cotxes de luxe, roba de marca, traïdories, perruques de colors, establiments de prostitució masculina i cases de la zona alta de la ciutat.

ETIQUETES:

Deixa un comentari