Jordi Sánchez i Paz Padilla reapareixen a la televisió

Paz Padilla (Sálvame)

L'actor català i la presentadora han explicat com van viure el tràngol que els va dur a l'hospital

"Ja estic incorporada! La nena ha superat el Covid! Estic Covid-free!", amb aquestes paraules ha començat Paz Padilla el programa 'Sálvame' d'aquest dimecres. Els companys ho han celebrat tirant floretes a la presentadora: "Que bé et senten els anticossos!", ha exclamat Gustavo González, mentre la presentadora ha explicat que havia perdut fins a sis quilos.

Padilla ha explicat com va ser el procés des que va donar positiu fins que va acabar ingressada a l'hospital. Tot va començar bé, amb símptomes lleus fins que al cinquè dia va començar a tenir febre: "El desè dia no podia omplir bé els pulmons, se'm quedava l'aire a la meitat i una amiga que és enfermera em va dir que anés a l'hospital a fer-me una radiografia". Paz ha recordat el consell que li havia donat l'actor Jordi Sánchez, després que hagués estat 24 dies en coma induït per covid: "No arribis tard com jo, a la mínima vés a l'hospital"
La també col·laboradora, Lydia Lozano, molt afectada per la recent mort del seu germà, ha hagut d'abandonar el plató: "Ho sento, volia explicar com ho he viscut jo", ha dit Padilla.

Jordi Sánchez al "Tot es mou"

Mentre Paz era a Tele 5, l'actor català, famós per protagonitzar 'Plats bruts i 'La que se avecina', ha entrat per videotrucada al programa d'Helena García Melero.

Jordi Sánchez al 'Tot es mou'

Sánchez visiblement, més prim, ha relatat els deliris que va tenir durant el coma induït que el va tenir 24 dies a l'UCI. "Quan em vaig despertar pensava que el meu fill havia mort", ha explicat Sánchez, que ha relatat com es va sentir: "La tristesa i el patiment que vaig tenir, és millor no passar-ho. És una cosa molt estranya, el cap m'ha anat a mil".

"Crec que em vaig encomanar durant el rodatge de la sèrie 'Señor dame paciencia', perquè els actors arriba un moment que et treus la mascareta i clar si t'has fet la prova el dia abans ja estàs en risc".

ETIQUETES:

Deixa un comentari