SITUACIÓ DELICADA El drama de Judit Mascó amb el seu veí

Judit Mascó (Obrim Fil, RTVE)

La model catalana revela que pateix accions contra la seva vivenda amb llançament d'ous i plàtans contra la seva façana

Aquest dijous a la nit, TVE Catalunya va debatre sobre la relació que tenen personatges famosos amb els seus veïns al programa 'Obrim Fil', de Xavier Sardà i Ana Boadas. Entre els col·laboradors, la model Judit Mascó que va relatar la delicada situació que pateix des de fa temps amb el seu veí del davant. "Tinc uns veïns molt macos, però després tinc un veí que no ens en en deixa passar ni una, si el gos surt a fora i fa "guau guau", al segon "guau" ja surt a fora a cridar: el perro!". Mascó va explicar que la situació amb l'home en qüestió "ha anat a més amb accions violentes".

La model va llançar un crit d'alerta. "A mi em fa por, i quan tens por de veritat prefereixes passar en segon terme i evitar que algun dia no ens faci alguna cosa al gos o ens faci alguna cosa més grossa de les que ja ens ha fet".

El drama és tal, que Mascó no va voler seguir explicant més sobre el tema "per si veu el programa". Tot i això va acabar afegint que és un no parar d'accions contra la seva vivenda i que li ha arribat a tirar ous i plàtans madurs a la seva façana.

ETIQUETES:

Deixa un comentari