Bustamante recorda a Àlex Casademunt: "Sé que li van oferir molts diners per posar merda, però ell no ho va anar enlloc"

David Bustamante (El Hormiguero)

El cantant càntabre també va revelar que ha perdut 26 kg des que va participar a 'El desafío'

El cantant David Bustamante, va ser el convidat d'aquest dijous a 'El Hormiguero'. L'ex d'OT' acaba de publicar un disc amb les seves millors cançons per celebrar que fa 20 anys en el món de la música. Un aniversari que s'ha vist trastocat per mort sobtada del seu company Àlex Casademunt en un accident de trànsit fa poques setmanes.

En el disc una de les cançons que canta Bustamante és "Dos hombres y un destino". Un tema que va fer-se popular quan el càntabre el va interpretar amb Casademunt a 'Operación Triunfo. La polèmica entre els fans va arribar quan per aquest recopilatori, Bustamante va decidir prescindir d'ell i fer-la en solitari. "En aquest disc volia fer coses diferents, però sí que teníem plans de futur per a interpretar-la en directe. Ara només espero que serveixi d'homenatge cada vegada que la canti", explicava emocionat.

David Bustamante (El Hormiguero)

El presentador Pablo Motos, va incidir en la reacció dels fans que van trobar a faltar a Casademunt i mitjans de comunicació que "volien inflar una polèmica". a la que el cantant va defugir explicant que "El trist és que amb l'Àlex, teníem plans i sé que li van oferir molts diners per posar merda i ell, fixa't si m'estimava que mai el vau veure en cap lloc, això és amistat. No pot un malentès o un empipament amb 20 anys de germanor, perquè tots som molt temperamentals". "Realment em va doldre molt, perquè ens quedaven moltes coses per fer, però no van poder", va afegir.

Motos va preguntar a Bustamante per com recordarà a Casademunt, i el cantant el va recordar així: "Era molt especial, era pura llum. Era una persona que va viure a fons, divertida, l'etern adolescent, Peter Pan. Era extremadament divertit, així el recordarem i espero que, amb aquesta cançó, l'homenatjarem com es mereix".

Un espectacular canvi físic

Des que el càntabre va participar al concurs 'El desafío' a Antena 3, que molts seguidors havien destacat l'important pèrdua de pes de Bustamante en pocs mesos. "M'he aprimat 26 kg. Això no vas a un lloc i ho compres, no. Ho aconsegueixes amb molt d'esforç i molta feina. Tinc al meu costat una gran nutricionista i un entrenador, que són els meus pilars i els meus àngels que em guien. I, per descomptat, els amics, la família i una parella increïbles que m'animen quan caic. El meu canvi és físic, però també una qüestió de salut i benestar, cadascú s'ha de veure reconegut. Avui em reconec i tinc ganes de donar-ho tot als escenaris". "Et veig molt bé" va respondre Motos.

ETIQUETES:

Deixa un comentari