TV3 prepara un desplegament sense precedents per al Debat del 14-F

Grafisme d'una de les darreres nits electorals a TV3 (CCMA)

L'especial de la nit electoral estarà presentat per Toni Cruanyes, Lídia Heredia, Raquel Sans i Xavi Coral

A TV3 ja tenen tota la maquinària a punt per a fer la cobertura de les eleccions del 14-F al Parlament de Catalunya. A partir d'aquest dimarts 2 de febrer, i fins al divendres 12, el magazín informatiu "Els matins", presentat per Lídia Heredia, emetrà les entrevistes als diversos candidats.

El debat, dimarts 9 de febrer, a les 22.00

El proper dimarts 9 de febrer, TV3, el 324, Catalunya Informació i el portal 324.cat oferiran el debat amb els candidats de les formacions amb representació a la cambra: Ciutadans, PDeCat, ERC-CatSí, PSC, ECP-PEC, CUP-G, PP, i els grups que es consideren d'interès polític Junts per Catalunya i VOX. Vicent Sanchis, director de la cadena, en serà el moderador.

Abans de començar el debat hi haurà un programa especial previ conduït per Toni Cruanyes, que s'enllaçarà amb el "TN Vespre" a partir de les 21.00h. Un cop acabi, Xavier Graset conduirà una taula d'anàlisi.

Debats territorials al "Més324"

El programa "Més 324", presentat per Xavier Graset, acollirà els debats amb els candidats de Girona, Tarragona i Lleida, que es faran de manera telemàtica.

Diumenge, 14F, programació especial eleccions al Parlament

TV3 i el 324 oferiran una programació especial durant tota la jornada electoral. Al matí, es farà un ampli desplegament per tot el territori per seguir les votacions. El "TN Migdia", amb Ramon Pellicer i Cristina Riba, farà una edició especial, amb una durada més llarga de l'habitual. A mitja tarda hi haurà un avanç informatiu amb el més destacat de la jornada fins a aquella hora i a les 18.50 començarà el programa especial, presentat per Toni Cruanyes, Lídia Heredia, Raquel Sans i Xavi Coral.

ETIQUETES:

Deixa un comentari