Totes les novetats de TV3 al febrer

El nou concurs musical 'A2Veus'

Nexes, el nou programa de Jordi Basté i Mònica Terribas és l'estrena més destacada que ocuparà les nits de dimecres

TV3 prepara un mes de febrer d'estrenes a la seva graella per mantenir i consolidar el seu lideratge a Catalunya.

Els canvis començaran amb la programació especial de les eleccions del 14-F. Aquest dimarts, a partir de les 19:45h s'emetrà per primera vegada, una prèvia del Debat de candidats que s'allargarà fins a la matinada amb tota l'anàlisi. Diumenge, TV3 emetrà l'Especial Eleccions a partir de les 18:30h amb 'El Compte Enrere' fins a les 20h, quan es farà públic el tradicional Sondeig de TV3. La posada en escena ja fa dies que es treballa i com ha publicat el director de l'especial, Dani Bramon, els grafismes prometen tornar a ser espectaculars.

Dilluns 15 de febrer, per analitzar el que hagin donat de sí els resultats, s'emetrà un especial 'Més 324' a partir de les 22h amb Xavier Graset.

Dimecres 17, s'estrena la gran aposta de la temporada, 'Nexes', amb Jordi Basté i Mònica Terribas. Un espai on 100 persones parlaran sense embuts de com són i que pensen. El nou programa ocuparà la franja de l'APM?' que ara s'emetrà els dijous, després del 'Polònia'.

Dijous 18 de febrer, continuarà el Polònia, seguit de l"APM?' i a les 23:10h, arribarà un nou talent show musical, 'A2Veus'. El concurs buscarà els millors artistes no professionals de Catalunya i els donarà l'oportunitat de compartir escenari amb els seus referents musicals. Beth, Gertrudis, Roba Estesa, Doctor Prats, 31 FAM i Judit Neddermann seran els artistes i grups protagonistes d'aquests concerts, que es faran en sis localitzacions emblemàtiques i sorpresa de Catalunya que no es revelaran fins al mateix dia del concert.

Careta del nou Talent 'A2Veus'

Dilluns 22, arribarà la segona temporada de la sèrie de crònica negra, 'Crims' amb Carles Porta. Seran dotze capítols d'una hora de durada que seguirà narrant casos reals de les darreres dècades.

Així serà la nova graella de TV3 a partir del 17 de febrer:

Dilluns: Crims

Dimarts: Sense Ficció

Dimecres: Nexes

Dijous: Polònia + APM? + A2Veus

Divendres: Zona Zàping + La gran pel·lícula

Dissabte: FAQS

Diumenge: 30 Minuts + Batalla Monumental

ETIQUETES:

Deixa un comentari