El director que va fer guanyar a 'Conchita Wurst' s'encarregarà de l'actuació de Blas Cantó a Eurovisió

Blas Cantó

Els espectadors triaran la cançó que l'artista interpretarà en el certamen europeu

Blas Cantó actuarà en la final del Festival d'Eurovisió 2021 amb una posada en escena creada pel director artístic Marvin Dietmann. Un professional reconegut internacionalment i amb una dilata experiència en el certamen europeu. L'escenògraf austríac, responsable de múltiples xous de tv a tota Europa, està lligat a Eurovisió des de 2011 i va ser el responsable de l'actuació guanyadora de Conchita Wurst el 2014.

Dietmann, director escènic de les actuacions eurovisives d'Àustria el 2018 amb Cesar Sapmson (3er) i Zoë (13è), ha treballat també en les candidatures d'altres països, com Bulgària (2011) i Alemanya (2017); i enguany col·laborarà en les posades en escena d'Àustria i Xipre.

Marvin Dietmann

Dietmann s'ha mostrat emocionat de poder treballar amb Cantó. Per al director, el seu paper és contribuir al fet que l'artista "se senti segur en l'escenari": "Faig el màxim pels artistes i les cançons. Cada cançó i cada artista té la seva pròpia història i és única. Per a mi és un privilegi poder traslladar el seu viatge emocional a l'escenari", ha explicat Dietmann.

"Entenc el concurs com una gran família que s'uneix cada any per a celebrar la vida i la música. Especialment en aquest moment, al cap d'un any tan dur, crec que és més important que mai divertir-se amb la música", ha conclòs.

Els espectadors triaran la cançó de Cantó a Eurovisió 2021

La tria de la cançó que l'artista murcià interpretarà al certamen del 22 de maig, serà escollida pels espectadors. Serà en una gala en directe per la La 1 i en la qual Cantó, presentarà dues potents propostes que es coneixeran en els pròxims dies.

ETIQUETES:

Deixa un comentari