Laia Servera serà l'encarregada de refundar el 'Canal Super 3'

TV3 reorganitza l'Àrea de Continguts i Programes i nomena a la presentadora de l"InfoK', nova Cap d'Infantils

Segons ha publicat aquest dimecres la periodista de TV3, Laia Servera, al seu compte de 'Twitter', la cadena pública prepara canvis imminents en la seva organització interna. El Departament de Nous Formats (Veterinaris, Caçadorde Bolets, Aeroport, El Suplent..) desapareixerà per mirar d'adaptar-se als reptes dels propers anys. Al seu lloc es nomenarà a Cristian Trepat com a nou responsable d'Estratègia i Innovació, que seguirà com a Cap del Departament d'Entreteniment.

També es recupera el Departament de Culturals, que anirà a càrrec de Dani López. Però la notícia més destacada és la nova responsable per dirigir Infantils, que serà la reconeguda presentadora de l'InfoK, Laia Servera. Una notícia que agafa pes, perquè tindrà l'encàrrec de reflotar el canal infantil de TV3, que ha perdut pes i influència. Com va anunciar el director de la cadena, Vicent Sanchis, es treballa per dotar al Canal Super 3 d'un espai propi sense haver-lo de compartir amb el Canal 33, que es fusionaria amb l'Esport3. Així, es recuperaria la franja juvenil, despareguda des del final de l'etapa del '3XL'.

Pel que fa al responsable de Ficció i Cinema es mantindrà Oriol Sala-Patau.

ETIQUETES:

Deixa un comentari