Els TN donen el dimecres a TV3 però Pasapalabra supera a Toni Soler

'Planta Baixa' torna a liderar la seva franja amb un 16,3% i 151.000 espectadors de mitjana

Aquest dimecres, TV3 ha tornat a ser la cadena més vista del dia amb un 15,5% de quota, superant la cadena d'Atresmedia que va arribar al 13,1% i molt lluny de Tele 5 que amb l'emissió de sèries turques no aixeca cap i es queda amb un 9%.

La lluita per l'audiència es dona a les tardes on la cosa va per franjes. La sobretaula la guanya TV3 amb el 'Cuines' i la novel·la 'Com si fos ahir' que va ahir fer un bon 17,1%. Una audiència que poc a poc es va passant a 'Tele5' i el seu 'Sálvame' que ahir va superar al 'Tot es Mou' de la Melero.

Però a partir de les 20h, la lluita torna a canviar de rivals i passa a mans d'Antena 3 i el seu totpoderós concurs 'Pasapalabra' que sembla no tenir aturador en guanyar audiència. Ahir, 3er espai més vist del dia superant amb escreix els de Toni Soler i el seu 'Està Passant'. 21,3 vs 15,6%.

Uns que sí semblen haver tornat en plena forma és l'equip que lidera Ricard Ustrell al capdavant de 'Planta Baixa' que ahir va tornar a superar Ferreras a 'la Sexta.'

ETIQUETES:

Deixa un comentari