'El Programa de Ana Rosa' va a Badalona i és agredit per uns okupes

L'incident s'ha produït a la nau del barri del Gorg que es va incendiar i on van perdre la vida 4 persones

El programa d'Ana Rosa' va anar aquest dimarts fins a Badalona per a conèixer quina era la situació dels supervivents després de l'incendi que va afectar a una nau industrial i en què van morir quatre persones. El reporter, el català Miquel Valls i el seu càmera van emetre unes imatges en que es veu una agressió per part d'un suposat ocupant del solar.

Durant la connexió, Valls dona veu a alguns veïns de la zona que relaten la difícil convivència i problemes de seguretat i higiene. Però la tensió va tenir lloc el dia abans quan l'equip va anar al solar. Un ocupant els va començar a gravar amb el seu mòbil i els diu "Fora d'aquí". Poc després apareixen dos companys del noi cridant: "Llama a la policía si quieres hijo de puta! ¡Llama!".

"Acaben de colpejar al meu càmera tres cops", explica el reporter mentre es poden veure les imatges d'un veí que va gravar el moment i que també va ser agredit: "¡Ehhh, ehhh! ¡Pero qué haces! ¡Me has pegado! ¡Te voy a denunciar!".

El suposat veí va explicar després com va rebre un cop de puny per intentar gravar amb el seu mòbil els fets:"He cogido el móvil para grabar porque he visto que os estaban amenazando y he recibido un puñetazo gratuito por parte de ellos", va explicar el veí. L'equip finalment truca al 112 i una denúncia als Mossos d'Esquadra.

Ana Rosa es va mostrar indignada "Nadie hace nada". Curiosament l'alcalde de Badalona, Xavier García Albiol no va aparèixer en cap moment…

ETIQUETES:

Deixa un comentari